EZO

Íme a szep­tem­beri ho­rosz­kó­pod - ezt üze­nik neked a csil­la­gok!

Most ki­de­rül, mi vár rád a kö­vet­kező hó­nap­ban. Vajon bol­dog­ságra ké­szülj? Eset­leg ne­héz­sé­gekre szá­míts? Nézd meg a csil­lag­je­gyed alap­ján.
  • Szerző: BZ

Sok meglepetést és fordulatot tartogat az ősz első hónapja. Van, aki a szerelemben számíthat pozitív fejleményekre, mások pedig a munkában fognak tudni kiteljesedni! Tarts velünk és nézd meg, rád vajon mi vár szeptemberben!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOS

Felgyorsulnak körülötted az események. Új ötleteid és kreativitásod segít az előrelépésben, és nagy döntéseket leszel képes meghozni. A szerelemben szerencsés leszel: ha még nem találtad meg a párod, akkor most lehetőséged nyílik rá. Ha viszont kapcsolatban élsz, akkor elmélyülnek köztetek az érzelmek, a most köttetett szövetségek és házasságok egy életen át kitartanak majd. Nehézségekkel is számolnod kell, elsősorban családi gondokra számíthatsz, de nem kell nagyon aggódnod, mert meg fogod tudni oldani őket.

Fotó: 123RF

BIKA

A hónap egyik kegyeltje vagy: most szinte bármit sikerre viszel. Itt az alkalom, hogy belevágj valamibe, amit régóta tervezel, valóra válts egy régóta dédelgetett álmot. Váratlan lehetőséggel találkozhatsz szembe, amelyet kár lenne kihagyni. Kapcsolataidban a bizalom, a harmónia, a kiegyensúlyozottság fog uralkodni.

IKREK

Pároddal igazi összhangban lesztek szeptemberben, munkahelyeden is stabilitásra, megbecsülésre számíthatsz. Remek alkalom ez arra, hogy függő ügyeidet, esetleg elvarratlan problémáidat rendezni tudd. Ha egyedülálló vagy, akkor a szerelem is beköszönthet az életedbe, a meglévő kapcsolat pedig igazán gyümölcsöző lesz.

Mutatjuk a további csillagjegyeket is! LAPOZZ!