SIKK

Íme, 2017 leg­dö­gö­sebb fri­zu­rája! Ezzel a haj­jal bom­bázó le­szel

Szél­fútta, szexi, ro­man­ti­ku­san vadóc fri­zu­rák fog­nak idén le­venni a lá­bad­ról. És ha ki­pró­bá­lod, imádni fogod!
címkék:

Tavaly már begyűrűzött a kócos haj divatja, idén viszont még jobban kiteljesedik. Ez a frizura rengeteg lehetőséget kínál, hogy igazán jól nézz ki, és ami a legjobb az egészben: nagy részük pillanatok alatt elkészíthető. A szezon slágere, a fonat is szerepet kap több fazonban is, de a kontyok és a copfok is nagyon divatosak.

1. Ahhoz, hogy egy igazán menő kontyot elkészítsd, nem kell más, csak kevés tupír a hajba és néhány hullámcsat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Ha szeretnéd, a fejed tetején is viselheted a kontyod. Fogd össze laza copfba, majd tűzd meg lófarkadat a hajgumi körül. A tökéletes hatás kedvéért engedd, hogy néhány tincsed szabadon maradjon.

3. Ha félhosszú a hajad, akkor legjobb választás a tarkón vagy középmagasan elhelyezett konty. Halántékodnál emeld meg kicsit, lakkal fixáld.

4. Gyönyörű viselet a kócos oldalfonat. Hajad pedig ettől a fazontól igazán dúsnak hat, hiszen a titka abban rejlik, hogy az elkészült fonatot kicsit széthúzod ujjaiddal, így keltve kócos hatást.

5. Még romantikusabb a látvány, ha megcsavarod a halántékodnál az első, vastag tincset, és így fonod a többi közé.

Eközben a címlapon

6. A most következő frizura egyszerűen tökéletes. Fonat, kóc és copf egyszerre találkozik benne: szexi, vagány és nőies. Ha hosszú a hajad, mindenképpen érdemes kipróbálnod!

7. Ha kicsit kevesebbet szeretnél bíbelődni, de tetszik a három mottó kombinációja, akkor egyszerűen fonj be egy tincset, majd kösd össze a hajad. Homlokod körül pedig engedd, hogy szabadon maradjanak a rövidebb hajszálak.

8. És nem kell megelégedned ennyivel, ha a lófarok nagy kedvelője vagy. Választhatsz tupírozott verziót.

9. Vagy fejtetőn megemelt, hullámos copfot is. Mindkét választás nagyon dögös.

címkék: