ÉLETMÓDI

Imádom a mellei közé fúrni a fejem: Ezért vágynak a férfiak husi nőkre

Hatalmas idomok, kerekded formák, vastag combok... Az erősebbik nem jó része inkább azt szereti, ha van mit fogni egy nőn, hiába nagy divat évtizedek óta a soványság. Most elmondták, miért is imádnak ducikkal járni...
címkék:
  • Szerző: jd

Egyre nagyobb divatja van a kis súlyfeleslegnek a nőkön, rengeteg a népszerű ducimodell, és a férfiak imádják a dús keblek, vastag, húsos combok, és a rengő popsik látványát. A termetes hölgyek rajongói elmondták, miért szeretnek duci nővel járni – és igen pikánsan fejezték ki magukat…

1. „A duci lányoknak jó étvágyuk van, és imádom, ha egy nő nem salátát csipeget, hanem rendesen eszik. Beindít a látvány. Pláne, hogy ők az életet is habzsolják, sokkal jobb étvágyuk van a szexben is.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2. „Nagyobb cicik. Ezzel, azt hiszem, mindent elmondtam…”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

3. „Nem randizom már sovány lányokkal, a ducik sokkal vidámabbak, szókimondóbbak… és sokkal szexibbek.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

4. „Csodálatos, hatalmas popsik, lágyak, öröm beléjük markolni. De pusztán csak nézni is gyönyör.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

5. „Sokkal puhább a bőrük, az egész testük, a férfi csak akkor érzi ezt igazán, amikor hozzájuk bújik: hatalmasak, melegek, lágyak.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

6. „Fantasztikusat alakítanak az ágyban, nagyon szenvedélyesek, és megmondják, mit akarnak. Ráadásul tudják, hogyan kell kényeztetni egy férfit.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7. „Nem kell vigyázni minden mozdulatra szex közben, mint a sovány lányoknál; a nagydarab csajok erősek is, és nem félnek attól, hogy jobban megszorítom őket valahol, mint kellene.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

8. „Az igazi nőn van mit fogni, nem a csontjait érzem, ha hozzábújok. Látványra se vonzanak a vékonyabb csajok.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

9. „Nem tudom elmagyarázni, miért vonzanak; azt javaslom, hogy életében egyszer minden férfitársam próbálja ki, milyen délután úgy szunyókálni, hogy a fejed a két hatalmas cici között van… és mindjárt érteni fogják, miért választok mindig duci barátnőt.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?