SZTÁRDZSÚSZ

Ilyen volt, ilyen lett! Bom­ba­nővé vált a ma 19 éves Ra­dics Gigi - fotók!

Ra­dics Gigi kis­lány­ként lett or­szág­szerte is­mert, mára azon­ban igazi szexi nő lett be­lőle. Fo­tó­val és vi­de­ók­kal bi­zo­nyít­juk, hogy a szü­le­tés­na­pos sztár na­gyon jó úton halad egy me­ré­szebb cím­lap­fo­tó­zás felé...
  • Szerző: MMB.

Ma lett 19 éves a fiatal énekesnő! A szülinap kapcsán megnéztük, hogyan lett a cserfes, vidéki kislányból dögös, országszerte népszerű előadó!

Gigi már 2008-ban feltűnt a Megasztár negyedik szériájában, ám akkor csak a legjobb kétszázig jutott el. Nézd csak, hogy már 12 évesen micsoda szenvedéllyel énekelt! Te továbbjuttattad volna?

Nem adta fel és a következő szériába is jelentkezett 2010-ben, ahol már a legjobb 24 közé válogatták be. Te felismernéd ilyen frufruval?

Aztán 2012-ben jött az igazi áttörés, mert Gigi nemcsak a döntőbe jutott, de meg is nyerte a TV2 tehetségkutatóját! Azóta karrierje meredeken felfelé ível!

Ráadásul nemcsak itthon, hanem külföldön is felfigyeltek tehetségére. Nem is akárki, hanem Michael Jackson egykori producere, Quincy Jones! A többszörös Grammy-díjas zeneszerzőnek 2012-ben annyira megtetszett a fiatal énekesnő hangja, hogy az utolsó pillanatban meghívta Gigit a Montreux-i Jazz Fesztivál színpadára. Gigi pedig tarolt! A világ legjobb hangjai közé tartozik - mondta róla Quincy. Ő már csak tudja!

A kapcsolat pedig azóta sem szakadt meg, áprilisban ugyanis Gigi Amerikában látogatta meg a producert. 

Eközben a címlapon
Apuval Quincy házában! Posted by Radics Gigi (hivatalos) on 2015. április 21.

Giginek barátja egyelőre nincs, vagy lehet, hogy senki sem tud róla...  3 éve még így nyilatkozott a fiúkról, a Klubrádió műsorában:

"Jó dolognak tartom, ha házasság előtt nincs semmi. Ez az egyetlen roma hagyomány, amit betartok. A legtöbb roma lány nem engedi, hogy az esküvő előtt ott aludjon a fiú."

Akkor még túl fiatalnak gondolta magát egy kapcsolathoz, de most már elérkezettnek látja az időt, hogy szerelembe essen. Azt is megjegyezte nyár elején a Fem3 Caféban, hogy munkáját is segítené, ha rátalálna egy álompasi.

Ez mégis egy másfajta érzelem, ami a zenében is egy nagyon jó inspirációt tud adni. Például a dalszerzéshez, de nyilván nem csak ezért kell, hogy szerelmes legyen az ember. Sok jó oldala van.

Gigi legfrissebb képét elnézve, nemcsak a lovagok, de a férfimagazinok is felfigyelnek majd rá. Igazi bombázó lett, a visszafogott, frufrus tinilányból.

Rehearsal #Istvan a kiraly. Posted by Radics Gigi (hivatalos) on 2015. augusztus 15.

Gigi a születésnapját is munkával tölti - árulta el a RIPOST-nak menedzsere, Sárdi Mariann.

Ma van az István, a király főpróbája, és holnap lesz a premier. Ilyen dolgosan telik ez a szülinap, de tegnap már felköszöntöttük Gigit. Kapott egy nyírfacukros, narancsos csokitortát! Akkorát, hogy mindenkinek jutott belőle egy adag.

És hogy lesz-e ideje Giginek a barátaival is ünnepelni? Hát, nem!

Ő most a koncertekkel ünnepel. Tele van a naptárja, szerencsére. 

Az viszont biztosan szép ajándék számára, hogy a közönség ennyire szereti! A is boldog születésnapot kíván Radics Giginek!

Köszönöm szépen mindenkinek a születésnapi köszöntőket!Imádlak titeket!!! Puszi.>Posted by Radics Gigi (hivatalos) on 2015. augusztus 17.