ÉLETMÓDI

Ilyen szexre számíthatsz az ágyban partnered csillagjegye szerint

Ha ismered társad születési idejét, akkor azt is kiolvashatod összeállításunkból, hogy ő mire gerjed szex közben. Így egyszerû lesz kitalálni, milyen élvezetekben lesz részed általa. Mutatjuk az izgalmas részleteket, nem csigázunk tovább!
  • Szerző: A. G.

A különböző jegyek szexualitása nagyon is eltér egymástól, éppen ezért érdemes tisztában lenni vele, mi nyújt neked és partnerednek valódi örömforrást.

Az alábbi elemzésből mindezek kiderülnek:

KOS (március 21. – április 19.)

A Kos született vezető, hálószobán kívül és belül egyaránt. Szexhez szereti az izgalmas helyeket, ahol mások megláthatják. Kedvére valók a kihívó és szexi öltözékek és a magassarkú viselete az akció előtt. Bármit is csinál, az közvetlen és vidám, bár néha meglepően pofátlan vagy obszcén is tud lenni.

BIKA (április 20. – május 20.)

Igazi vénuszi csillagjegy, csak úgy süt belőle az erotika és az érzékiség. Õ az, aki igazán uralja testét, nagyon érzékien elő tudja adni magát. Vágya csak úgy burjánzik a gyengéd érintések, kellemes ízek, illatok vagy hangok sokaságában. Ha elkapja a szenvedély, akár egész éjjel képes fennmaradni, csak, hogy átadja magát az élvezeteknek.

IKREK (május 21. – június 20.)

Alapvetően kacér, könnyed, szellős és rámenős, pontosan tudja, mit akar. Imádja izgató szerepjátékkal felizzítani a vágyakat. Gyorsan veszi a poénokat, humoros, szórakoztatja, ha édes semmiségekről suttoghat a másiknak. Mindig készen áll a meglepetésekre.

Lapozz a folytatáshoz!


RÁK (június 21. – július 22.)

A Rák szexstílusára a mindenre kiterjedő szeretet a jellemző. Rendkívül érzéki és fülledt tud lenni, ő az, aki boldogan megadja magát, mialatt teljes körű ellátásban részesül. Igazi biztonságot tud nyújtani partnerének, de a kényeztetés nem marad el az ő részéről sem.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánnak hatalmas a szíve. Stílusában szeretni tudó, néha színpadias, tele szórakoztató elemmel és játékkal. Amikor érzékeli, hogy felismerték szépségét, igazi doromboló kiscica tud lenni az ágyban. Amíg ezt éreztetik vele, igazán nagyvonalú és romantikus partner.

SZÛZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz egy kifinomult és valódi szolgáltatás-orientált szerető. Mindig próbál javítani a technikáján. A felszínen nem szeret semmit, ami trágár és durva, de önzetlensége miatt hajlandó alázattal behódolni a piszkosabb szexnek is.

Lapozz a folytatáshoz!


MÉRLEG (szeptember 23. – október 21.)

Õ a megtestesült flörtkirály. Hatalmas elismeréssel adózik az esztétikus dolgoknak, és ettől egész komolyan szerelembe tud esni. Lehet lágy és puha, de úgy vág az esze, mint a borotva. Szexstílusát  báj, elegancia és csábítás jellemzi. Csendes, nyugodt, kiegyensúlyozott szerető.

SKORPIÓ (október 22. – november 21.)

A Skorpiónál a szexualitás mind fizikai, érzelmi, lelki és szellemi szinten egyaránt fontos. Ezáltal a szexet képes igazán mélyen megélni, és azt is ő akarja kontrollálni, hogy meddig maradjon partnerével, vagy esetleg elengedje. Misztikus szerető, aki nem fél mély tudását megszerezni akár olyan helyekről, ahová más csak gondolati síkon jár.

NYILAS (november 22. – december 21.)

A Nyilas szexstílusa mindenki fölött áll. Õ az, aki azt szeretné, hogy partnere jól érezze magát, és semmit nem fél ezért kockáztatni. Hajlandó új területeket felfedezni. Szívesen merül el a szerelem és a szex lelki mélységeiben, de gyorsan vissza is tér a fizika törvényeihez, hogy mindezt inkább a gyakorlatban kamatoztathassa.

Lapozz a folytatáshoz!


BAK (december 22. – január 19.)

A Bak a főnök a hálószobában, és ezt szexi fehérneműben is kész bizonyítani. Stílusában hajlandó a jó szexért mindent megtenni, fejleszteni, egészen addig, amíg megtalálja az egészséges harmóniát a munkája és a magánélete között. Komfortzónáját csak erősíti, ha ő a tapasztaltabb fél. Elrettentően érzéki tud lenni, de csak akkor, ha partnere megfelel a magas elvárásainak.

VÍZÖNTÕ (január 20. – február 18.)

Stílusa jelentősen újító és egyedi, néha kicsit vad, de egy biztos: azt fogja csinálni, amit ő akar. Nem fél felrázni az ellaposodásra hajló állapotot és új, kreatív dolgokat bevinni a hálószobába. A nagy álmodozó jegy, mint egy látnok, képes futurisztikus dolgokkal fűszerezni a szexualitást.

HALAK (február 19. – március 20.)

Valódi igéző, szexuális stílusa együttérző, már-már túlvilági jegyeket hordoz magában. Szelíd és megértő, ő az, aki meglátja a varangyos békában a herceget. Arra vágyik, hogy feloldja a határokat kedvese és közte. Legszívesebben álmodozóan szeretkezik - ahogy mindig is vágyakozott a szexre.

És ezeket olvastad már?