FÜLES

Ijesztő di­ag­nó­zis! Ezért nyit­ják fel a comb­ját újra Ré­kasi Ká­roly­nak!

Sok­kolta a hír a szí­nészt, hogy jövő héten újabb fáj­dal­mas mű­té­ten kell át­es­nie. El­árulta, mi­lyen prob­lé­mát di­ag­nosz­ti­zál­tak az or­vo­sok.
  • Szerző: B.M.

Orvosi felülvizsgálatra ment a kórházba a Barátok közt sztárja, amikor megtudta: nagy a baj! Csak azt akarta megtudni, mikor távolítják el a csavarokat, amelyek összetartják sérült lábát, ám olyan hírt közöltek vele a kórházban, amilyenre álmában sem számított volna.

(Fotó: RTL Klub)
(Fotó: RTL Klub)

A csavarokat kiveszik, de újakat tesznek be a helyükre. A József Attila Színház művésze már kedden kés alá fekszik, mivel csontjai nem forrtak össze!

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A baleset óta erős fájdalmaim vannak, az előadásaimat és a forgatásokat is csak fájdalomcsillapítókkal tudtam végigcsinálni.

Úgynevezett romos törés keletkezett a lábamban, akkora a hiány két csontrész között, hogy önmagától a szervezetem nem képes visszanöveszteni. Jövő héten újra felnyitják a combomat. A fémeket kicserélik, és csontforgácsot is tesznek be a hiány helyére, hogy az ösztönözze a csont növekedését" - árulta el a Borsnak Rékasi Károly, akit sokkolt az újabb operáció híre.