HŰHA

Ki­szi­vár­gott, dur­ván be­szólt II. Er­zsé­bet Meg­han­nak az es­küvő előtt

A ki­rálynő sze­rint nem egy­szerű Meg­han­nal, mert a szí­né­szek kö­zött tel­je­sen más éle­tet szo­kott meg, mint ami­lyen a ki­rá­lyi csa­lád­ban el­várt.
  • Szerző: Ripost

A királynő leült beszélgetni Harry herceggel a májusi esküvője előtt, mert menyasszonya, Meghan Markle szerinte „nehéz eset”, mivel a hollywoodi környezethez van szokva. II. Erzsébet azért mondta ezt unokájának, mert az egykori színésznő erdetileg olyan smaragdokkal kirakott tiarát választott a nagy napra, ami neki nem tetszett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Harry viszont azt mondta a személyzetnek Richard Josbon riporter könyve szerint, hogy „amit Meghan akar, azt kapja meg”. A 37 éves hercegné viszont mégsem viselhette azt, amit először kiválasztott, a The Sun szerint azért, mert Oroszországból érkezett volna. Sőt II. Erzsébet egyenesen kijelentette:

Meghan nem kaphat meg bármit, amit akar. Olyan tiarát visel, amilyet adok neki.

Sőt, őfelsége azt is megkérdőjelezte, hogy a menyasszony viseljen-e fátylat, mivel ez már a második esküvője az életében. A források szerint a királynő ezzel egyértelműen jelezte, hogy Meghannak át kell gondolnia hogyan viselkedik a személyzettel és be kell tartania a királyi protokollt.

Meghan hercegné végül Mária brit királyné gyémántokkal kirakott tiaráját viselte.