FÜLES

Meg­rázó: Ki­ra­bol­ták Ihos Jó­zse­fet!

A neves hu­mo­ris­tára rájár a rúd az utóbbi évek­ben: egyik csa­pás után éri a másik! El­ké­pesztő, mi­lyen hig­gad­tan vi­seli a ne­he­zebb­nél ne­he­zebb hely­ze­te­ket!
  • Szerző: T.B.

Hét éve szakított szerelmével Ihos József, és azóta egyetlen hölgy sem tudta hosszabb távon elrabolni a szívét.

"Én már egyedül akarok maradni. Nagyon nehezen alakult a családi életem, egyke gyerekként már idejekorán gondoskodnom kellett a beteg szüleimről, és sajnos édesanyámat is korán elveszítettem. Volt egy komolyabb párkapcso­latom, de 2009-ben vége szakadt, és azóta sem akarok újabbat. Félreértés ne essék, ettől még habzso­lom az életet, rengeteg hölgy megfordult azóta is az életemben, de ismerem magam annyir­a, hogy tudom, nem vagyok alkalmas egy társas kapcsolatra. Remekü­l elvagyok így is." - kezdte a Blikknek a humorista, aki lazán vesz mindent, példáu­l 84 éves édesapjá­nak ápolását is.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: DFP

"Apukám­mal élek, betegeskedik kicsit, ezért köl­töztem hozzá, jól érezzük magunkat együtt.

Voltak keményebb időszakok az életemben, pár éve elloptak tőlem egy nagyobb összeget, talán más attól megkat­tant volna, de én minden ne­hézsé­get igyekszem könnyedén felfogni.

Amit fiatalon elképzeltem magamnak, az teljesült is. Bele kell törődni, hogy már nem tudok olyan sok mindet felírni a bakancslistámr­a, de nagyon szerencsésnek mond­hatom magam, hogy enny­i örömben lehetett részem, s mai napig egészséges vagyok. Ez a legnagyobb ajándék, amit 60 éves ember kívánhat magának, hisz rengeteg osztálytársam és kollégám, akik velem egyidősek, már nincsenek közöttünk"- mondta Ihos.