SIKK

Így viseld ősszel a farmer ruhát, és mindig menő leszel!

A far­mer nem­csak nad­rág­ként az ősz sztárja: akkor is ele­gáns le­szel, ha far­mer ruhát vi­selsz. Rá­adá­sul annyi­féle stí­lus­ban hord­ha­tod, amennyit csak a fan­tá­ziád dik­tál. Adunk né­hány tip­pet.
címkék:

A farmer ruha a kedvenc farmernadrágodhoz hasonlóan örök divat. Minden csak azon múlik, mit veszel fel mellé, milyen kabátot, cipőt. kiegészítőket választasz. Megmutatjuk a legjobb tippeket ahhoz, hogy idén ősszel a legjobbat hozd ki belőle.

Feltűnő csizmával

Fotó: Northfoto
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A farmer ruha semleges darab, így ahogyan egy párducmintás kabátot, úgy egy feltűnő csizmát is nyugodtan felvehetsz hozzá. A tűsarkú csizma szépen hosszítja a lábadat.

 Testhez simuló

által megosztott bejegyzés,

Bár a farmer nem feltétlenül munkahelyi viselet, ezzel a testhez simuló farmer ruhával kivételt tennénk: épp annyira elegáns, amennyire laza.

 Leopárdmintás kabáttal

 által megosztott bejegyzés,

A leopárd- és kígyóminta az ősz egyik komoly slágere. Bár általában kisebb felületekre (például táskára) ajánljuk, ebben a szettben a farmer ruha egyszerűsége ellensúlyozza a kabát feltűnőségét. Tuti kombináció!

Maxiruha

Fotó: Northfoto

A maxiruha ősszel is divatos, csak meg kell találnod azt az anyagot,a melyben nem fogsz fázni. A farmer pedig épp ilyen!

 Csíkos pólóval

Fotó: Northfoto

A csíkos póló egy sima farmernadrággal is remekül mutat, de ez a kertész-szoknya egészen új dimenziókat ad neki.

Eközben a címlapon
címkék: