SIKK

Így várja min­den csi­nos nő a ka­rá­csonyt, ez lesz a nagy divat

A ka­rá­cso­nyi, ün­nepi külső min­den nőnek fon­tos. Csil­lo­gás, szép­ség, vissza­fo­gott ra­gyo­gás az idei trend, és még a ru­hák­ról nem is be­szé­lünk. Cso­dás ajkak, finom, nőies smink és ma­ni­kűr, mu­tat­juk, ho­gyan várd a kö­zelgő ün­ne­pe­ket.

Kivételesen nem az elegáns ruhák, vagy a céges bulik kis feketéjéről írunk. Nagyon fontos az ünnepi divatban egy gyors smink, a divatos manikűr, vagy éppen egy rögtönzött laza frizura ragyogó kelléke. Lássuk, mi lesz a karácsonyi és szilveszteri divat.

1.  Borvörös ajkak

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Idén nem a szokásos piros lesz az ünnepi ajakszín. Válaszd a sötétebb tónusokat, ezek is nagyon elegánssá teszik a megjelenést, és remek harmóniát alkotnak a csillogó, aranyló szemhéjpúderekkel.

2. Csillogó körmök

Karácsonykor a fekete, fehér, szürke, ezüst manikűr lesz a divat, de nem is akárhogyan! Ragyogjanak a körmeid, csillogással köszöntsd az új esztendőt is!

3. Fényes szemhéj

Akár csak a körmök ragyogása, úgy a szemhéjak csillogása sem maradhat el. De ne vidd túlzásba! A nőies, visszafogottabb ragyogás a menő az ünnepek alatt. Esetleg egy kis árnyékolással megvadíthatod a szemed.

4. Hajcsat

Előfordul, hogy rohanod kell egy ünnepi partira, ne keseredj el. Hajtűvel vagy csattal fogd fel a hajad! Ez az idei év dísze a frizurában!

Eközben a címlapon