LELKIZŐ

Így várja csa­ládja a bör­tön­ből ha­za­térő Lagzi Laj­csit

Va­sár­nap dél­előtt újra át­ölel­heti csa­lád­ját a mu­la­tós­zene ko­ro­ná­zat­lan ki­rá­lya, akit 125 nap után en­ged­nek ki a bör­tön­ből. A csa­ládja bu­li­val ké­szül Laj­csi ér­ke­zé­sére.

Ahogy a is beszámolt róla, Lagzi Lajcsi vasárnap reggel 8 órakor elhagyhatja a székesfehérvári börtönt, így 125 nap után  szabadul az előzetesből. A mulatószene koronázatlan királya szep­tember 21-e óta van rács mögött, akkor törtek rájuk a rendőrök boldogasszonypusztai otthonukban.

Feleségét, Boglárkát és Lajcsit őrizetbe vették, velük együtt mindenesüket, Cs. Csabát is. A gyanú szerint birtokukon és az általuk üzemeltetett tatai lakóparkban lopták a közüzemi szolgáltatást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Üdvözlöm a bíróság ítéletét, amelyben elutasította az ügyészség újabb letartóztatás meghosszabbítására vonatkozó indítványát

– nyilatkozta a Blikknek Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián, majd hozzátette: álláspontja szerint eddig sem álltak fenn a kényszerintézkedés okai.

125 nap után engedik ki Lagzi Lajcsit (Fotó: MTI)
125 nap után engedik ki Lagzi Lajcsit (Fotó: MTI)

A lap úgy tudja, hogy a zenész felesége és gyermekei ujjongva fogadták az örömhírt, és már pénteken azt tervezgették, hogy milyen meglepetéssel fogadják majd a ház 125 nap után visszatérő urát. Az biztos, hogy valami finomság fogja várni a börtönben lefogyott Lagzi Lajcsit.