SIKK

Így válassz bugyit: legyen szexi és praktikus a hét minden napjára

Nem árt tisztában lenni az alsónemû választásakor azzal, hogy alkatodhoz milyen bugyi a legmegfelelőbb és hogy mely fazont részesítik előnyben a férfiak. Mostantól egyszerû dolgod lesz!
  • Szerző: F. E.

Egy jól megválasztott fehérnemű épp annyira számít, akárcsak maga az öltözék. Ez az egy ruhadarab hatással lesz az egész napodra, ráadásul szépen formázhatod vele az alakodat, de akár el is rejtheted azt a részt, amelyet éppen el szeretnél.

És ugye az is számít, hogy a pasinak bejöjjön, ugye? Akkor az alábbi összeállítás mindenképp segítségedre lesz, íme!

1. A klasszikus alapfazon

Ha vékony a derekad és a csípőd, akkor válassz egy oldalt vékonyabb fazont, mely nőiessé teszi a megjelenésedet és kerekíti a popsidat.

2. Francia alsó

A szélesebb csípőre tökéletes választás a francia fazon, mely egyszerre biztosít pazar kényelmet, ugyanakkor elképesztően szexi.

3. Dögös nagyibugyi

A formásan telt hölgyek kedvence, mivel egészen lapos hasat varázsol. Rengeteg variációja létezik, egy dögös csipkével garantáltan odalesz érte a párod!

Lapozz a folytatáshoz!


4. Francia tanga

A leghatékonyabb alsónemű amennyiben popsit szeretnél kerekíteni, legfőképp ha a csipkés fazont részesíted előnyben! Mivel kivillantja a popsid legkerekebb részét, de takar is, így garantáltan felcsigázhatod vele a pasit.

5. Pántos tanga

Ez az a bugyifazon, ami leginkább a homokóra alkatnak kedvez, mégis sokan hordják, hiszen a férfi legszívesebben a fogával tépné le rólad. Nem véletlenül, hiszen épp csak a vénuszdombot takarja és csupán két vékonyka pánttal tartja magát a csípőn.

6. Csipkeszett

Rendkívül elegáns fazon, mely kifinomultságra vall. Szinte bármilyen alakon jól áll és azt üzeni a férfinak, hogy egy szemérmetlenül csintalan hölggyel van dolga, akit még meg kell hódítania.

7. Tüllvarázs

Erre a különleges darabra egyből fel fog figyelni a pasi és mielőtt kibontogatna belőle, alaposan szemügyre vesz majd. Igazi hódító nőnek érezheted magad, aki magabiztos és tudja mit akar. Nem beszélve arról, hogy ez a szett őrjítően szexi.

8. Csillogó hétvége

Ha már hétvége, akkor legyen egy kis buli és játékosság is benne! Egy sejtelmesen áttetsző anyag és a csillogás garantáltan pontot tesz arra a bizonyos i-re!

Lapozz a folytatáshoz!


9. Hódíts vörösben

Ezt nem kell túlmagyarázni: a vadító vörös színekben pompázó izgalmas fehérnemű láttán minden férfi garantáltan megremeg. Ezen kívül egyértelműen hangsúlyozzák az est további részét...

10. Ütős csipkekombó

Itt sem fogsz mellélőni, hiszen a szexi csipketanga nyíltan feltálalja a fő fogást, így a pasi is azt fogja gondolni, hogy nem alvással szeretted volna tölteni az éjszakát.

11. Meglepi csomag

Az igazán különleges alkalmakat egy ilyen tüllszalagos fél-francia csodával koronázhatod meg. Hatalmas örömet fog okozni a pasinak is, hiszen tudja, ami rá vár, nem hétköznapi történés...

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?