SZTÁRDZSÚSZ

Így plasz­ti­káz­tat­ják ma­gu­kat a ma­gyar retro-sztá­rok!

Nem szé­gyel­lik, hogy se­bész­kés alá fe­küd­tek, sőt, büsz­kék arra, hogy év­ti­ze­de­ket le­ta­gad­hat­nak a ko­ruk­ból!
  • Szerző: B.M.

Szűcs Judith örökké fiatal marad arcplasztikája miatt...

Nem érti, egyes sztárok miért titkolják a korukat. Szűcs Judith kisugárzása a mai napig magával ragadó, sok nőnek vált a példaképévé hazánkban, és egy kicsit sem szégyelli: plasztikai sebész által vált fiatalabbá az arca.

"Az arcplasztika hirtelen elhatározás volt, de az élet minden területén spontán vagyok" - kezdte a vonzó énekesnő, aki dr. Krasznai Zsoltot bízta meg azzal, hogy végezze el arcán ezt a drasztikus szépészeti beavatkozást. Fájdalmat egyáltalán nem érzett, boldog az eredménytől.

Soha többé nem lesz arra szükségem, hogy kés alá feküdjek. Egy altatás alatt végzett el egy teljes arcplasztikát és zsírfeltöltést is. A bőröm feszes lett, de azért pár apró ráncot meghagyott, melyek meghatározzák a karakteremet. Olyan, mintha jól kialudtam volna magam, mintha egy pihentető nyaralásról értem volna haza éppen

- mesélte elégedetten a díva.

(Fotó: Fülöp Tímea)
(Fotó: Fülöp Tímea)
Fotó: Twitter

Klapka György orvosi műhiba áldozata lett!

A tehetős üzletember még harminc éve feküdt műtőasztalra Németországban, hogy megszabaduljon a zavaró szem alatti karikáitól. Az operáció azonban nem várt komplikációkkal járt.

"Hiú ember vagyok, ráadásul vesebeteg is, és ezzel van összefüggésben, hogy táskás a szemem.  A műtét rövid volt, ám igencsak rosszul sikerült. Elérzéstelenítették a szemem környékét, felvágták, összevarrtak, utána egy hétig lógtak belőlem a varratok. És megdöbbenve tapasztaltam, hogy pár évvel később már ugyanolyan volt az arcom, mint a beavatkozás előtt. Többé nem műttetem meg magam, beletörődtem" - mondta a -nak Klapka György.

Zalatnay Saroltának lebénult az arca mellkisebbítése után

Az énekesnő évtizedekig élt óriási szilikonmelleivel, melyek rettentő fájdalmakat okoztak neki egy idő után. Úgy döntött, kisebbre szabatja idomait.

Eközben a címlapon

"Le kellett fogynom, hogy kés alá fekhessek, így az elhatározás után  hosszú hónapok teltek el, mire belevághattam az operációba. Szörnyű gerincfájdalmak gyötörtek, nem volt mit tenni" - mesélte Cini, aki a műtét után arcidegbénulást kapott, ami teljesen ledöntötte a lábáról. Zalatnay Sarolta a lábadozás után azonban visszakapta régi alakját.

Korda György szintén a plasztikai sebészének köszönheti a jól ismert fizimiskáját. A rajta elvégzett beavatkozásokról itt olvashattok.