MEDICINA

Így mu­lasz­totta el egy nő 20 perc alatt a ret­te­ne­tes mig­rén­jét

Egy ame­ri­kai nő szen­zá­ciós öt­lete az el­vi­sel­he­tet­len­ség ha­tá­rát is át­lépő mig­ré­nes fej­fá­jás el­mu­lasz­tá­sára. Ha­tal­mas Fa­ce­book siker lett be­lőle. A kis ügyes szer­ken­tyű min­den­ki­nek kéz­nél van. Te is ki­pró­bál­ha­tod!

A Facebookon vírusként terjed Elizabeth Hayes posztja, aki megmutatta, hogyan mulasztja el fejfájását egy ruhacsipesszel.

A háromgyerekes anyuka azt állítja, hogy elmúlik a fejfájás akkor, ha a hüvelyk- és mutatóujjunk közötti részre egy ruhacsipeszt csíptetünk. A posztját egy hét alatt 291 ezerszer osztották meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az asszonynak már fél napja fájt a feje, és semmi sem segített rajta, amikor kétségbeesésében elkezdett az interneten keresgélni. Rátalált egy Aculief nevű eszközre, ami egy ruhacsipeszhez hasonlítható, és a hüvelyk- és a mutatóujj közé kell csíptetni. A szerkezet az LI4 akupresszúrás pontot stimulálja, és ez elmulasztja a fejfájást. Elizabeth nem rendelte meg az eszközt, hanem egy ruhacsipesszel helyettesítette, és tökéletesen működött. Az asszony azt állítja, hogy 20 perc után már csak feleannyira fájt a feje.

Magyarázat: A beteg hölgy akupresszúrás kezelést végzett magán. Amit az akupunktúra gyakorlatában tűkkel, itt nyomással érnek el. A kínai hagyományos orvoslás módszerével a test bizonyos pontjaira kifejtett nyomással, az energiaáramlást segítve a belső szerveket lehet gyógyítani.