INSIDER

Így mo­lesz­tálta di­ák­jait a ran­gos ma­gyar gim­ná­zium igaz­ga­tó­he­lyet­tese

Hamis Fa­ce­book-profil­ról, magát di­ák­lány­nak ki­adva le­ve­le­zett di­ák­já­val az igaz­ga­tó­he­lyet­tes, a fi­úk­tól mez­te­len fo­tó­kat kért..
  • Szerző: Ripost

A pesti gimnázium igazgatóhelyettese egy fociakadémián is órákat adott. A német és földrajz szakos tanár üzelmeiről az iskola egykori tanulója részletesen beszámolt. A fiú állítja: ő az elejétől sejtette, hogy a tanár vonzódik diákjaihoz, és ezt a véleményét meg is osztotta az egyik osztálytársával.

Később kiderült, hogy az osztálytársam kénytelen volt a beszélgetéseinkről beszámolni a tanárnak, mert az terrorban tartotta őt – mesélte a fiatal. – Nem hibáztatom a srácot, hiszen ha egy felnőtt folyamatosan fenyeget, nem tudsz mit tenni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A névtelenséget kérő diáknál a tanár sosem próbálkozott nyílt szexuális ajánlattal, viszont rendszeresen megalázta.

Majd később elkezdett nekem írogatni egy Petra nevű lány. Az első pillanattól gyanús volt, hogy ez egy hamis profil, de Petra próbálta bizonyítani, hogy nem az.

A beszélgetés másról sem szólt, csak szexuális témákról, és állandóan meztelen képet akart rólam kérni.

Ilyet nem küldtem. Később az egyik osztálytársam, aki sértett az ügyben, elmondta: valóban a tanár csinálta ezt a profilt, és nem én voltam az egyetlen, akinek írogatott...- mondta a Borsnak a fiú, aki később a gimnáziumból is eljött, mert lelkileg nem bírta tovább a molesztálást.

Eközben a címlapon