SIKK

Szu­per fa­zonú XXL far­me­rek: Nagy pop­si­val is le­hetsz szexi

Még, hogy a ke­rek­ded höl­gyek nem vi­sel­het­nek far­mert? De­hogy­nem! Sőt, nincs még egy ru­ha­da­rab, ami­ben annyira sze­xik le­het­né­nek, mint egy jó sza­bású far­mer­naci! Ezt nézd!

Ha te sem vagy nádszál karcsú, biztos sokszor szomorkodtál már amiatt, hogy nem hordhatsz olyan csinos farmereket, mint a többi nő. Szerencsére ez egy nagy tévedés! Fantasztikus fazonok léteznek teltebb alkatúak számára. Ráadásul a farmer épp az az anyag, ami kimondottan előnyösen formálja a méreten felüli hölgyek alakját: egyben tart és optikailag karcsúsít! Nézz körül és válassz kedvedre való darabot!

1.  Első szabály: lazán, természetesen! A farmerhoz bizony fontos az önbizalom!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. A hímzett, rátétekkel díszített világos változat igazi nyári viselet, és ősszel is tartani fogja magát! Mintás, vagy egyszínű bodyval egyenesen szuper!

3. Íme, egy szuperdögös verzió. A legújabb trend szerint épp térdhajlatnál kell a nadrágnak széthasadnia. Az optikai tagolás nyújtja a lábat!

Eközben a címlapon

4. Mennyire vagy bátor? Alul is lehet szaggatotta nadrág!

5. Ha neked túl sok a szakadt viselet, válassz egyszerű szabású, párhuzamos szárú farmert. Magassarkúvalnyújtja az alakod.

6. Meghökkentően hangzik, de a skinny fazon a túlméretes nők alapdarabja. Minden más fazon ugyanis többnek mutatja az alakod. Akár testhez simuló, vagy hosszú felsővel viselheted.

7. Magassarkúval így néz ki! Sokkal magasabbnak és vékonyabbnaktűnsz ugyanabban a naciban!

8. Trapéz szárú nadrágsem kizárt, lapos sarkú cipővel, vagy papuccsal pillanatok alatt kényelmes hétköznapi viseletté alakíthatod.

9. Bő szárú nadrágod szárára bátran varrass loknis aljat,  ezzel remekül megtöröd a farmerodegyenes vonalát.

10. A rövidnadrág rendkívül kényelmes viselet, de azért tudd, hogy ezt  nem illik mindenhová fölvenni.

11. A gömbölyű szép! Mutasd meg magad farmerben is!