UTCAFRONT

Így lesz 2017 a Sze­ren­cse Éve

Kö­te­lező ma­la­cot enni ja­nuár el­se­jén, hogy ki­túrja a sze­ren­csén­ket és tilos de­cem­ber 31-én.
címkék:
  • Szerző: emta

Az év utolsó napján szárnyast, halat vagy vadat kell fogyasztanunk, hogy elkaparja az előző év gondjait, a hal elúszik vele, a vad pedig elszalad.

Legalább is a népi hagyományok szerint. Az viszont biztos, hogy az év első napján ez pont fordítva van.

Elkezdődött a sorban állás a piacokon a malachúsért és a virsliért.

Fotó: Markovics Gábor

Riposterünk is a piacon volt, hogy megvegye a következő év szerencsehozó malacsültjét.

Az általa küldött fotóval ezt megkönnyítette önmagának és elkezdte kitúrni a szerencséjét, hiszen a beküldött képért 15.000 forintot fizetünk.

Sörrel készült malacsült recept:

Hozzávalók:

Eközben a címlapon

1,5kg bőrös karaj

4 gerezd fokhagyma

1db jó fajta dobozos sör

4-5 szelet mangalica szalonna

2-3 dl víz

bors

4 gerezd fokhagyma

1 közepes fej hagyma

A virslit még nem vette meg, mert meg akarja nézni a holnapi Ripost újságban a virsli tesztünket, és majd annak alapján eldönti, mit vásárol.

címkék: