HŰHA

Így le­hetsz a világ leg­von­zóbb nője!

An­gel­ina Jolie arcát, Ka­ta­lin her­cegné sza­bá­lyos orrát és a gyö­nyörű Keira Knight­ley szem­hé­ját akarja a leg­több pá­ci­ens a plasz­ti­kai se­bé­szek­nél.
  • Szerző: HG

Ez derült ki egy angol plasztikai sebész tanulmányából, és ha teheted, ezek tudatában készülj a hétvégi bulira! Ha plasztikai sebészhez rögtön nem is futhatsz, sminktrükkökkel elérheted, hogy minél jobban hasonlíts a világ legtökéletesebb arcára.

Az adatokat egy nyugat-londoni plasztikai sebész, Dr. Julian De Silva bocsátotta a sajtó rendelkezésére, aki 1000 páciense kérése alapján állította össze, hogy milyen is a hibátlan női arc.

EZT OLVASTAD MÁR?
Szinte mindenki Angelina Jolie csodás járomcsontjára vágyik, amit elérni gyakorlatilag lehetetlenség

- mondta a Yahoo-nak a sebész.

A részleteiben pedig így áll össze a hibátlan szépség:

Szinte az összes nő Katalin hercegné mértani szabályossággal metszett orrát akarja, de mivel az ő szemöldöke túl sűrű, Jennifer Lopezét kérik mellé.

Különös módon nem Jolie, hanem Penélope Cruz ajkai a legkelendőbbek. Reese Witherspoon hamvas arcbőre a legnépszerűbb, mert rajta nem fog a kor. Homlokban viszont Miley Cyrus a nyerő, mert az a páciensek szerint olyan mint a görög szobroké.

Eközben a címlapon

Az adatok alapján Selena Gomez álla a legdögösebb, viszont Cher toka nélküli állvonalát még többen irigylik, amin már ki tudja hány sebész dolgozott az elmúlt évek során.