EZO

Így kí­vánja a sze­xet part­ne­red a csil­lag­je­gye sze­rint

A csil­la­gok azt is meg­mond­ják, hogy párod mennyire kí­vá­nós az ágy­ban. Is­merd meg, mi­lyen sze­rető illik leg­in­kább hoz­zád a ho­rosz­kóp és a vér­mér­sék­let sze­rint!
  • Szerző: A. G.

Szeretnél többet felfedezni magad vagy partnered szexuális tulajdonságairól? Képben szeretnél lenni, milyen libidó jellemző a különböző csillagjegyekre? Most itt az alkalom, hogy megismerd, kiben mi rejlik valójában, ha szexről van szó!

KOS (március 21. – április 19.)

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hírhedt fékezhetetlen szexuális étvágyáról, mindig kapható egy-egy gyors menetre. Általában ő az, aki elcsábít, nem pedig az, akit elcsábítanak. Megjelenése is arról árulkodik, hogy mennyire szenvedélyes e jegy szülötte.

BIKA (április 20. – május 20.)

Nagyon szereti a kényeztetést, ezért az a gyakoribb, hogy a párja kezdeményez. Egy jó masszázzsal gyorsan meg lehet hozni a kedvét, igazán szenvedélyes és odaadó szeretővé tud válni.

IKREK (május 21. – június 20.)

Előfordul, hogy a párja le sem bírja vakarni magáról, máskor viszont úgy tűnhet, mintha soha többé nem akarna szexelni. Ilyenkor egy mély beszélgetéssel újra fel lehet kelteni az érdeklődését, ő ugyanis az a típus, akit szellemileg is fel kell izgatni.

Lapozz a folytatáshoz!