TESTFACTOR

Így ke­re­ke­dik a világ leg­hí­re­sebb pop­sija: Bru­tá­lis ez a gya­kor­lat!

Sze­ret­néd tudni, mi­lyen gya­kor­lat­tól lesz esz­mé­let­len fe­szes a hol­ly­woodi sztá­rok pop­sija? Nem ör­dön­gös­ség, és nem is kü­lö­nö­seb­ben bo­nyo­lult. Vi­szont kő­ke­mény!
címkék:

Emma Stone, Ashley Graham, Kate Upton – csak néhány név, akik ezt a kemény edzést csinálják, hogy feszes és kívánatosan kerek legyen a fenekük. És ki ne álmodozna tökéletes idomokról odalent is? Azonban ez az edzésmód kőkemény, csak bevállalósoknak ajánljuk!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csípőemelést végeznek – de nem akárhogyan. Ezzel a nehezítéssel pár gyakorlat után szó szerint érezni fogod, ahogy popsitájékon ég a zsír.

Az edző szerint nem csak a fenék edzése miatt jó a gyakorlat, hanem azért is, mert a térd körüli izmok is erősödnek tőle. Miután elsajátítottad az alaptechnikát, gyakorlatilag úgy nehezíted, ahogy akarod: használhatsz gumiszalagot, de veheted keményebbre is a figurát. Emma Stone például egy 136 kilós súlyzót emelget.

Az edző azonban azt javasolja, először mindenképpen az alapokat sajátítsd el, ne a nehezített változattal kezdj – különben sérülés lehet a vége.

címkék: