RIPOSTER

Így indul a már­cius! A me­te­o­ro­ló­gu­sok is meg­döb­ben­tek!

A sze­szé­lyes feb­ruár után ál­lan­dó­sulni lát­szik idő­já­rá­sunk, ám azok­nak, akik bíz­tak a nap­sü­té­ses ta­vasz­ban, csa­lód­niuk kell. Bár fázni nem fo­gunk, bár­mi­kor bőrig áz­ha­tunk...
  • Szerző: Doris

Váratlan fordulattal búcsúzik a február, vasárnap teljesen a feje tetejére áll az időjárás! Bár sűrű felhők borítják majd az eget, a hőmérséklet szokatlanul enyhe lesz. A délutáni órákban akár 18 fokot is mérhetünk, ami mindenképp meglepő február végén.

A meteorológusok azonban már azt is tudják, mi vár ránk március első napjaiban. A hosszútávú előrejelzések alapján sajnos nem sok jóra számíthatunk!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Míg február utolsó napján 15 fok is lehet, keddre jelentősen visszaesik a hőmérséklet, 8 foknál melegebb sehol sem lesz. Ez az érték állandósulni látszik, némi enyhülésre csak március 8-tól számíthatunk.

Egy biztos: a napsütésnek jó ideig búcsút kell mondanunk, borús, csapadékos heteknek nézünk elébe egészen március 12-ig.

Márciusban sajnos szinte bármikor bőrig ázhatunk
Márciusban sajnos szinte bármikor bőrig ázhatunk

Az eső bárhol eleredhet, helyenként jelentős mennyiség is hullhat, így egyelőre úgy néz ki, hogy a napszemüveget esernyőre kell cserélnünk!

Eközben a címlapon