EZO

Így hozza el a szerelemet a ma esti telihold

Nem mindig fenékig tejfel az élet! Nézz szembe a valósággal, és figyelj oda arra, hogy a bolygók táncában megtaláld a neked fontos lépéseket. Légy tudatos, és vigyél egy kis humort a teliholdas éjszakába!

Június 28-án 6:54-kor telt be a Hold a Bak jegyében. Hangold össze megérzéseidet és a valóságot! Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért is vagy felelős az életben. A függetlenség, egyéniség megélése nem áll szemben a felelősségvállalással. Ha az elmúlt hetekben messzire kalandoztál a valóságtól, most bizony az élet eléd dobhat megoldandó feladatokat, mely lehoz a Földre.

A mostani teliholdat Szaturnusz együttállás is kíséri, mely arra figyelmeztet, hogy legyél sokkal reálisabb. Ne bonyolódj negatív érzelmekbe, gondolatokba.

Június 21-én a nyár asztrológiai értelemben is elkezdődött. Vénusz-Mars szembenállással köszöntött be (Oroszlán-Vízöntő). Ennek hatása, hogy elkezdődött a Mars és Vénusz tangója. Ezek az energiák igen sok konfliktust hozhatnak a szerelemben, párkapcsolatokban. Figyelj oda, hogy ne bonyolódj olyan harcokba, melyek végén senki nem jön ki győztesen. Ne hozz elhamarkodott döntéseket. Érzelmi hullámvasútra számíthatsz, melynek eredményeképpen megnövekedhet az étvágyad - ennek oka az, hogy a hiányzó szeretetet pótolni igyekszik a szervezet. Mindennek hatására felszaladhatnak rád felesleges kilók. Ám az esetleges  túlsúly miatt még jobban felhergeli a férfiakat, jobb, ha tudod.... Vigyázz, nehogy hogy Mr. és Ms. harcának vége ne az legyen, hogy egy  újabb partner karjaiban kötsz ki. Ez a hatás még mindig érzékelhető lesz teliholdkor.

Jó, ha mindezt tudod, mert így nagyobb eséllyel leszel képes szembenézni egy új szerelemmel. Mindig van kiút, a változásokat pedig nem tudod megakadályozni. Hogy mind ez jó vagy rossz? Attól függ hogyan éled meg. Ne harcolj, legyél inkább külső szemlélő, ha megtalálod a belső nyugalmat, egyensúlyt, akkor ezeket az érzelmi hullámvasutakat sem negatívan fogod megélni. Tanulhatsz belőlük. A feszültségek feloldására egyik legjobb gyógyszer a humor. Élj vele! Ne vedd túl komolyan ezt a táncot.

Jó tanács a napra: tedd rendbe a kapcsolataid!

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?