EZO

Kü­lön­le­ges le­he­tő­sé­get tar­to­gat a feb­ruár: itt az ideje, hogy szár­nyalj

A hónap koz­mi­kus ener­giái se­gít­sé­get nyúj­ta­nak az ön­meg­va­ló­sí­tás­hoz ve­zető úton. Is­merd meg a feb­ruár adta le­he­tő­sé­ge­ket, me­lyek len­dü­le­tet adnak az egész évre vo­nat­ko­zóan.
  • Szerző: F. E.

A múlt hónapban a kígyót üdvözölhettük, mint segítő totem állatot, ami ahogy elkezdi levetni a bőrét a természetben, úgy támogat bennünket a megújulásban és a testünket-lelkünket megbetegítő régi, rossz szokások elhagyásában.

Van néhány kulcsfontosságú tényező, amelyek segíteni fognak abban, hogy a körülöttünk zajló változások a lehető legnagyobb könnyedségben történjenek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az alábbiakat érdemes betartani, hogy egész februárban tudatos és energikus maradj a változások ellenére is:

Fotó: Pinterest
1. Rendszeres meditáció

Napi pár perc meditáció csodákra képes: alapszinten megnyugtatja a lelkedet és harmóniára késztet a változások közepette is. Használj hozzá gyertyát és füstölőt, minél kellemesebbé téve az ellazulást. 

2. Mély bizalom és hit

Engedd át magad bátran az önismereti folyamatok alatt felbukkanó fájdalomnak, ugyanis ekkor vagy a jó úton. Felismeréseid a megélt fájdalmakból születnek, így tudod felülírni a régi mintáidat. Legyél őszinte és mély bizalommal folyamataid iránt, biztosítsd magadat arról, hogy a jó úton és jó tempóban haladsz, és lelked mindeközben nincs gúzsba kötve.

3. Folyamatosság

Ha azon kezdenél el tűnődni, hogy mikor ér véget ez a belső munka vagy esetleg fontolgatod, hogy abbahagyod, akkor gondolj arra, hogy a tudatosság és a tudat felemelkedése egy véget nem érő folyamat. Sokkal inkább arról szó, hogy elfogadjuk azt, miért is jöttünk ide: a tanulás, a tapasztalás és a fejlődés által támogatott megvilágosult életmód a célja annak, hogy itt vagyunk

Fotó: Tumblr

A február hónap totem állata a vörösfarkú sólyom, mely arra inspirál, hogy sokkal tudatosabban vegyél részt a kapcsolataidban, felismerésekre ösztönözzön és aktiválja a magasabb tudatossági energiákat

Eközben a címlapon