EZO

Így gyó­gyí­ta­nak a kris­tá­lyok, mu­tat­juk, me­lyik a neked való

Hasz­náld a kris­tá­lyok, ás­vá­nyok le­nyű­göző ere­jét, jó­té­kony ha­tá­sát a min­den­napi élet­ben. Több ezer éves gyó­gyító kö­ve­ket mu­ta­tunk, meg­tud­ha­tod, mikor me­lyikre van szük­sé­ged.

Használd Isten földi patikáját, az ásványokat. A természetes gyógymódok között nem csak a gyógynövények hatásosak, hanem érdemes alkalmaznod a kristályok gyógyító fényét, energiáját. Mutatjuk a betegségeket, és az azokat megszüntető kristályokat.

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Fejfájásra

Fotó: 123RF

Az ametiszt a leggyakrabban használt kristály, de krónikus fejfájásra jobb a dioptáz. A 12 mesterkristály egyike. Nagyon erős hatása van, javítja az agyi koncentráció képességét, tisztítja a vért, kiegyenlíti a vérnyomást, oldja a vérrögöket és jó hatással van az érrendszerre. Általános fájdalomcsillapító. Erős fejfájásnál feküdj le, és helyezd a kristályt a homlokodra.

2. Emésztési panaszokra

A topáz az egészség köve. Varázslatos hatása van az emésztésre, meggyógyítja az anorexiát, helyreállítja az íz érzékelést, élénkíti az anyagcserét, erősíti az idegeket. Vibráló energiája van. Ha emésztési zavarokban szenvedsz, érdemes egy ideig ezt a kristályt magadnál tartanod.

3. Menstruációs görcsökre

Fotó: 123RF

Használj tűzachátot, tűzopált, vagy holdkőt. Görcsök esetén tedd az alhasadra, a derekad alá, magad mellé az ásványokat, akár csak az egyiket, több különbözőt. Éjszaka pedig tedd az ágyadba. Enyhíteni fogják a fájdalmadat.

4. Köhögésre

Az akvamarin az önkifejezési problémák spirituális köve. Köhögés csillapításra fantasztikus, de segít az asztmás betegeknek is. Mandulagyulladásnál, nyelési problémáknál, torokfájásnál is ezt a kristályt válaszd. Esténként, elalvás előtt a torok területére helyez rá, és így pihenj legalább egy órát. Érezni fogod a hatását.

5. Depresszióra

Fotó: 123RF

Krizolit, más néven peridot. Auravédelmező kő. Erőteljesen tisztít, minden szinten. Csillapítja a féltékenységet, segít a megbocsájtásban. Erős hatása ellensúlyozza a depresszió pszichoszomatikus tüneteit, és legyőzi a hipochondriát. Nehezebb időszakaidban a pénztárcád állandó vendégeként segít! Időnként vedd elő, tartsd a kezedben.

Eközben a címlapon

6. Gerincproblémákra

Legegyszerűbb, ha kalcit karkötőt viselsz, ami erősíti a csontokat, ízületeket. Jó hatással van a gerincproblémákra, csontritkulásra. Ha gerincsérved van, de nem kell műteni, akkor feltétlenül ajánlott.

7. Immunrendszer erősítésére

Fotó: 123RF

A hegyikristály a gyógyító kövek királya. Növeli a fizikai és a spirituálisenergiaszintet, segíti a testben az energiaáramlást, növeli a test ellenálló képességét. Az immunrendszert segíti. Serkenti a tobozmirigy működését, élénkíti a pajzsmirigy tevékenységét. Nappal hordd a zsebedben!