SZTÁRDZSÚSZ

Így fogyott kemény kilókat Hajdú Péter

A pro­du­cer min­dent meg­tett új mű­sora si­ke­res­sé­géért, ezért három hónap alatt tíz ki­ló­tól sza­ba­dult meg.
  • Szerző: E.J.

Kitartásának köszönhetően Hajdú Péter hatalmas súlytöbblettől szabadult meg. A producer sosem volt különösebben elhízva, de a nézők hol vékonyabban, hol pedig kissé teltebben láthatták a tévéképernyőn.

Három hónapja viszont teljesen megváltoztatta az életmódját, a szénhidrát csökkentett táplálkozásnak köszönhetően pedig megszabadult a pluszkilóktól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Fem3 Caféban elmesélte, hogy nemrég találkozott Berki Krisztiánnal, aki végignézett rajta és azt mondta neki:

Még nem vagy kész!

Ezt ő is érzi, és bár új műsora, a Showtime miatt kezdett fogyókúrába, azóta is kitart. Ráadásul még legalább három-négy kilótól szeretne megszabadulni. A műsorban elárulta, ő is a jojó-effektustól szenved már egyetemista kora óta, eddig egyik diéta sem volt hosszútávon hatékony számára.

Ezért döntött úgy, életmódot vált, és az egészségtelen ételeket teljesen kiiktatja az életéből.

Szerinte a fogyás sikere főleg az étkezésen múlik, de heti egy-két alkalommal focizni is szokott.

Eközben a címlapon

Hajdú Péter a diéta elején kissé túllőtt a célon, hiszen eleinte teljesen megvonta magától a szénhidrátot, emiatt szédülni kezdett. Ekkor, egy orvos barátja tanácsára a rizst visszacsempészte a táplálkozásába.

Fogyásának és egészségének titka az, hogy köretként három hónapja rizst eszik natúr hússal, hallal és savanyúsággal, de reggel és este sem csábul el, akkor puffasztott rizst fogyaszt salátával és felvágottal.

Így tehát borítékolható, hogy a szeptemberben újrainduló Showtime adásaiban egy még karcsúbb Hajdú Pétert láthatnak majd a nézők.