RIPOSTER

Így fogadta Orbán a nagy vereség hírét

Vajon, hogy fo­gadja egy győ­ze­lem­hez szo­kott po­li­ti­kus a ve­re­ség hírét? Hátha még po­li­ti­kus­tár­sai mérik rá a csa­pást?
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Nem ment a lap Orbán Viktor miniszterelnöknek, aki egy hajtós munkanap után éjszakába nyúló kártyapartival lazított a három napos visegrádi frakcióülésén- adta hírül a Blikk.

- Az ultiasztal körül ezúttal Kerényi János, Font Sándor és Vitányi István (a FIDESZ parlamenti képviselői) volt a partnerem, bár köztudomású, hogy politikai közösségünk ultikirálya Seszták Miklós - mondta el a Blikknek a kormányfő.

- Gyerekkorom óta játszom, az apám tanította meg az ulti alapjait. Azután fociöltözőkben fejlesztettem a tudásomat – nyilatkozta Orbán Viktor. – Forintos alapon játszottunk, ezúttal azonban nem ment a lap. Az atv.hu információi szerint a partit egyébként Font Sándor nyerte)

A miniszterelnök Facebook-oldalára kikerült fotón egy árva pénzérmét se látni az asztalon, azonban Orbán erre is magyarázatot adott.

- Az eredményeket Font képviselőtársam jegyezte és a kártyadósságokat másnap délelőtt tíz óráig kellett rendezni - szólt az orbáni indoklás.

címkék: