SIKER PÉNZ CSILLOGÁS

Így fek­tess be, el­árul­juk, mit kezdj 10 mil­lió eu­ró­val

Sok ember csak az áhí­tott nye­re­ményre fó­kuszál, arra pon­to­san nem is, hogy mit kez­dene ennyi pénz­zel. Szak­em­be­rünk se­gít­sé­gé­vel most meg­tud­ha­tod, hogy fek­tess be.
címkék:
  • Szerző: TN

Nincs olyan ember, aki ne sóvárogna a pénz után. Még az is, akinek sok van, hiszen mindenki többet szeretne. Nem mindegy azonban, hogyan használjuk fel a millióinkat, ugyanis a könnyen jött pénz könnyen is mehet. Nem gondolnánk, de ha nem figyelünk oda, nagyon gyorsan földönfutóvá is válhatunk.

Fotó: 123RF

Az EuroJackpot heti várható főnyereménye 10 millió euró, ami átváltva hárommilliárd forint.

EZT OLVASTAD MÁR?

De mit kezd ezzel a temérdek mennyiségű nyereménnyel egy olyan ember, akinek soha nem volt még dolga ennyi pénzzel? Erről kérdeztük rovatunk e heti pénzügyi szakértőjét.

"A pénzügyi befektetés nagyon mély és komoly téma. Akiknek milliók hullanak a zsebükbe, azt tanácsolom, vegyék figyelembe ezt a három szempontot:

1. Fektessen ingatlanba! Több kisebb ingatlan megvásárlása egyetem közelében tökéletes bevételi forrás lehet. Egy másfél szobás kis lakásba már három egyetemista is be tud költözni, ami biztos jövedelmet jelent.

2. Fektessünk aranyba! Az arany ára ingadozik, de az értéke soha nem fog lemenni, így érdemes értékeinket hosszú távon aranyba fektetni.

Eközben a címlapon

3. Óvatosan, de tőzsdézzünk! Válasszunk megbízható céget és megbízható brókert, így még több pénzhez juthatunk"

- árulta el a -nak Perjés Mihály pénzügyi szakember.

címkék: