ÉLETMÓDI

Így derítheted ki legbiztosabban, ha megcsal a párod

Összegyûjtöttük a leggyanúsabb jeleket, és mutatunk egy tesztet is, mely alapján már biztosra mehetsz.
  • Szerző: Ripost

Nincs annál nyomasztóbb és szorongatóbb érzés, mint amikor úgy érzed, talán hűtlen hozzád a párod. Mintha elárulna ezzel mindent, ami köztetek szövetségként köttetett, és cserben hagyna téged. De vajon tényleg okod van rá, hogy így érezz? Szakértők szerint ezeken a nyomokon érdemes elindulni.

1. Megváltozott szokások

Ha párod eddigi rutinja hirtelen felborul, és teljesen új szokásokat vezet be, az lehet, hogy csak a változatosság iránti igénye, de az is elképzelhető, hogy valami vagy valaki más van a háttérben. Eddig húst evett hússal, de most diétázni kezdett? Korábban szeretett sokáig fent maradni, mostanában viszont korán ágyba bújik? Nem perdöntő bizonyítékok ezek, de nem árt, ha odafigyelsz.

2. Új külső

Ha korábban inkább a sportos holmikra esküdött, mostanában viszont gyakran elegánsan indul el otthonról, ha eddig nem sportolt, de most edzeni kezdett, ha új parfümöt próbál ki, vagy teljesen más frizurát kezd viselni, akkor lehet persze, hogy neked szeretne tetszeni, de könnyen megeshet, hogy valaki más kedvében járna.

3. Rejtegetett telefon

Az egyik leggyanúsabb jel, ha a telefonálási szokásai változnak meg. Ha gyakran vonul félre telefonbeszélgetés közben, ha váratlan időpontokban szólal meg a készülék, ha megváltoztatta a jelszavát, ha mindenhová magával viszi, ha eddig megjelentek a kijelzőn az üzenetek, de most rejtve maradnak, akkor jó okod van rá, hogy aggasszon a dolog.

A szakértők szerinti jeleken túl persze sok emberi tényező is állhat a háttérben.Nem mindegy, hogy veled hogyan viselkedik partnered. Töltsd ki tesztünket, hogy jobban meggyőződj helyzetedről! LAPOZZ!


Válaszolj igennel vagy nemmel az alábbi kérdésekre.

1. Gyakran ingerültebb veled partnered a kelleténél?

2. Többször előfordult már, hogy hazugságon vagy füllentésen kaptad?

3. Kevesebbet beszélgettek, mint korábban?

4. Kerüli a szexet, esetleg együttlétek alkalmával meglepő ötletekkel rukkol elő?

5. Új barátok bukkantak fel az életében, akikkel elkezdett rendszeresen találkozgatni?

6. Tovább dolgozik a korábbinál, esetleg rendszeres távolléteket iktat be, melyekre eddig nem volt példa?

7. Előfordul, hogy ok nélkül féltékenykedni kezd, vagy gyanúsít téged félrelépéssel?

Ha a fenti kérdések közül legalább 5-re igennel válaszoltál, akkor ideje egy komoly beszélgetésnek, de legalábbis annak, hogy valóban résen legyél.

Ha 3-4 kérdésre feleltél igennel, akkor tény, hogy megváltozott a kapcsolat, de ez még nem jelent törvényszerűen félrelépést.

Ha legfeljebb 2 kérdésre válaszoltál igennel, akkor valószínű, hogy nincs okod komoly aggodalomra, viszont érdemes kicsivel több meghittséget és izgalmat vinnetek kapcsolatotokba.

És ezeket olvastad már?