HŰHA

Így akar­ták meg­ké­selni a vil­la­mos­meg­ál­ló­ban a ma­gyar sztárt

Ha­lálra ré­mült Pász­tor Anna, ami­kor egy férfi kés­sel kö­ze­lí­tett felé fé­nyes nap­pal a vil­la­mos­meg­ál­ló­ban.
  • Szerző: Ripost

A stressz órákra letaglózta a hónapok óta rettegésben élő énekesnőt. Pásztor Annának alig egy hónappal azután, hogy az egyik rajongója késsel akart az életére törni megint egy késes férfival akadt dolga. A Magyar Dal Napjának előfutáraként beharangozott, Dallamos Villamos nevű szombati rendezvényen a villamoson utazóknak fel sem tűnt, hogy az indulás előtt megrázó incidensbe keveredett az énekesnő.

A Bors információi szerint Anna és a csapata az Alle bevásárlóközpont előtt várakozott, amikor a sztárhoz késsel lépett oda egy férfi.

Azt láttam, hogy jött egy szemüveges fickó, egy elég nagy késsel a kezében – mondja a Borsnak a szemtanú. – Azt mondta, hogy ő valami faragó, és náluk az a szokás, hogy az autogramot belevésik egy fába, és már nyúlt is Anna felé, aki elképesztő lélekjelenléttel kicsavarta a kezéből a kést, ami a bokrok közé esett. Az énekesnő kiabálni kezdett, hogy hogy gondolja, hogy késsel jön ide, és mit képzel magáról, közben pedig lehajolt a késért és a táskájába tette. Ezekben a pillanatokban ért oda a testőre, azt hiszem, Gino a neve. Anna közben elindult a villamos felé, ahol már várták.

Pásztor Annát idén augusztus elején fenyegette meg halálosan az egyik rajongója, aki akkor már egy jó fél éve írogatott Annának a közösségi oldalakon. Azt írta, hogy kiirtja a családját, a zenekart, és magát az énekesnőt is. A támadó késsel felfegyverkezve ment el az Anna and the Barbies zenekar Parkban tartott koncertjére, a biztonsági őrök a buli közepén, az első sorból emelték ki a férfit, aki azóta is előzetes letartóztatásban van.

 
Eközben a címlapon