ÉLETMÓDI

Mennyire boldog a párkapcsolatod? - Tesztünkből kiderül!

Mit gondolsz, igazán boldog a kapcsolatod? Esetleg vannak kétségeid? Most minden kiderül!
  • Szerző: Ripost

Szeretnéd tudni, hogy mennyi boldogságot rejt kapcsolatod a valóságban? Biztos szeretnél lenni benne, hogy jó úton jársz? Tesztünk segít eligazodni, hogy pontosan lásd a helyzeted. Nincs más dolgod, mint igazán őszintén válaszolnod a lenti kérdésekre igennel vagy nemmel. Ne gondolkozz, ne hezitálj, hanem döntsd el a választ lelkedtől és ösztöneidtől vezérelve, majd nézd meg az eredményt a következő oldalon.

1. Barátaidnak és családtagjaidnak kellemes és vidám élményeket mesélsz többnyire a kapcsolatodról?

2. Vonzónak és értékesnek érzed magad párod társaságában?

3. Örömmel tölt el, amikor kényeztetheted őt és kedveskedhetsz neki?

4. Úgy véled, igazi jó barátod a párod?

5. Ha most megkérdezné valaki tőled, hogy mi járt párod fejében a héten, mi nyomasztotta őt és mi okozott neki örömöt, akkor könnyen és gyorsan tudnál rá válaszolni?

6. Ha most megkérdezné valaki párodtól, hogy mi járt a héten a fejedben, mi nyomasztott és mi okozott neked örömöt, akkor véleményed szerint könnyen és gyorsan tudna rá válaszolni, mely fedné a valóságot?

7. Szántok egymásra annyi mennyiségi és minőségi időt, mely valódi elégedettséggel tölt el benneteket?

8. Szívesen és felszabadultan töltötök időt kettesben?

9. Okoz neked kellemes meglepetéseket, váratlan kedvességet és figyelmességet?

10. Szexuális életetek kielégítő és felszabadító számodra?

11. Összességében úgy véled, önmagad lehetsz mellette?

12. Szabadnak érzed magad?

13. Megnyugvással és tervekkel telve tekintesz a jövőbe?

14. Közös céljaitok örömmel töltenek el?

15. Kíváncsi vagy véleményére?

16. Úgy érzed, ad a szavadra és számít neki a véleményed?

17. Büszke vagy rá, hogy ő a párod, amikor együtt jelentek meg valahol?

18. Megadjátok egymásnak a kölcsönös és egymást felemelő tiszteletet?

Az értékelését LAPOZZ!


Számold össze, mennyi kérdésre válaszoltál igennel. Majd nézd meg, hogy ez alapján a szám alapján vajon melyik kategóriába tartozol.

0-3: Sajnos te is tudod már, amit most olvasni fogsz. Ez a kapcsolat nincs rád jó hatással, nem ez az, amire vágysz, távolról sem vagy benne boldog. Feltétlenül gondolkozz el rajta, hogy hogyan tovább, mennyi időt érdemes még együtt töltened partnereddel...

4-8: Nem örülünk, hogy ezt kell mondanunk, de akadnak a kapcsolatodban súlyos gondok, melyek meglétéről minden bizonnyal te is tudsz már. Nem biztos, hogy mindent fel kell égetned magad mögött. De komoly változtatásokra lenne szükség ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben.

9-14: Összességében elégedett vagy, és joggal is lehetsz az. Persze ettől még akadnak gondok, méghozzá olyanok is, melyeken igencsak érdemes dolgozni és gondolkozni. De néhány komoly és őszinte beszélgetés, közös munka jó eséllyel segíthet nektek.

15-18: Büszke lehetsz a kapcsolatotokra! Ez a legtöbb ember számára igazi álom! Ápold tovább, élvezd tovább, és legyetek egymással a jövőben is ennyire teljesek, mint ahogyan most érzitek magatokat!