SIKK

Idén tavasszal megdől a régi legenda! Ez a minta többé nem kövérít

A csíkos évek óta tartja magát, és nekünk úgy tûnik, hogy soha nem is megy ki a divatból. Idén is hódít a jó öreg matróz minta, és a jó hír az, hogy bárki felveheti, hisz egyáltalán nem kövérít.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Ugyan még csak február van, de már most megjelentek az üzletekben az első tavaszi ruhadarabok. És világosan látszik, hogy a következő hónapokban is hódítani fognak a csíkok. Ha úgy érzed, nem vagy  modellalkat, akkor sem kell elkeseredned, mert az, hogy a csíkos kövérít, csupán városi legenda. Természetesen, ha nem vagy nádszál vékony, akkor nem árt néhány apróságra odafigyelned, de egy-két kiló plusz még nem jelenti azt, hogy a sarokba kellene hajítanod a csíkos ruhákat.

Lássuk tehát a következő szezon nagy divatját és néhány alapszabályt, hogy mire is kell ügyelned!

1. Ennél a csíkos ruhánál nagy előny, hogy az alsó és felső rész mintája nem teljesen egyforma, ráadásul a hosszában csíkos öv is trükkösen karcsúsít.

2. Előnyös lehet, ha nem feszül rád a felső, így a minta biztos, hogy nem kövérít. Viseld a csíkos felsődet idén divatos térd alatt érő szoknyával.

3. Idén nemcsak a klasszikus matróz minta hódít, a színes csíkokkal is próbálkozhatsz.

4. Természetesen az a legjobb, ha nem egyforma ritmusban követik egymást a sávok.

5. Idén nemcsak a felsőkön, de a nadrágokon is megjelenik majd újra a minta.

6. De akár a csíkost a csíkossal is variálhatod.

7. Ha nagyon bizonytalan vagy, válassz vízszintes helyett függőleges csíkokat, azok biztosan nem pakolnak rád plusz kilókat. Ugyanilyen jó megoldást jelentenek az átlós csíkok is.

címkék:
És ezeket olvastad már?