ÉLETMÓDI

Idén két­na­pos lesz a mo­nori Bor­vi­dé­kek Hét­vé­géje

Mo­nor­nak, az ezer pince vá­ro­sá­nak leg­is­mer­tebb ren­dez­vé­nye idén két napon, május 31-én és jú­nius 1-jén várja az ér­dek­lő­dő­ket! Az el­múlt évek­ben fo­lya­ma­to­san nö­ve­ke­dett a lá­to­ga­tó­szám a 22 ma­gyar bor­vi­dék se­reg­szem­lé­jén; ezért a szer­ve­zők ezzel az öröm­teli hír­rel vár­ják idén a lá­to­ga­tók ez­reit!
címkék:

Péntek délutántólmonori borok és kisszínpadi programok várják az érdeklődőket, miközben a helyi termékek piacának portékáiból választhatnak a látogatók. Ezen a napon - többek között - a Bud Spencer és Terence Hill emlékzenekar gondoskodik a jó hangulatról. Szombaton az elmúlt években megszokott, baráti hangulatú eseményen kóstolhatják az ország borvidékeinek kínálatát a pincesorok között található 34 nyitott pincében. A program igazi kisvárosi összefogással valósul meg: a több éve tartó sikeres rendezvényben fontos szerepe van a helyi pincegazdáknak, akik évről évre biztosítják pincéiket az érkező vendégborászoknak!

Szombaton a nyitott pincék között különleges helyszínek és immár három színpad szórakoztatja a közönséget! Érdekes színfoltja lesz az eseménynek az idén először látogatható RomBORozó, ahol egy felújítás előtt álló pincében fogyaszthatják el italaikat a látogatók. A Gyerekudvar a tavalyi sikere után idén sem maradhat el, itt tucatnyi népi játék és fakörhinta várja a gyerekekkel érkező vendégeket. A pincék között népzenészek és néptáncosok, a színpadokon változatos zenei kínálat szerepel a közel 100 programpont között. A szombati napot kétszeres platina- és aranylemezes Ocho Macho zenekar ingyenes, élő koncertje zárja.

A változatos programok látogatása Monor Város Önkormányzata támogatásának köszönhetően ingyenes! A bort fogyasztó vendégek 2200 forintért vásárolhatnak kóstolópoharat, mely hat darab, 200 forint értékű, lefogyasztható bortallért is tartalmaz. A program részleteit megtalálják a www.borvidekekhetvegeje.hu honlapra kattintva.

Szeretettel várják Önöket a pesti agglomeráció legnagyobb boros rendezvényén, Monoron, a Borvidékek Hétvégéjén!

Eközben a címlapon
címkék: