HŰHA

Sze­re­lem a le­ve­gő­ben: 2018 a sztár­es­kü­vők éve volt

2018-ban szá­mos hí­res­sé­günk kö­tötte össze az éle­tét a sze­rel­mé­vel, bízva abban, hogy es­kü­jük a sírig tart majd. A Ri­post cso­korba szedte azo­kat az es­kü­vő­ket, ame­lyek­ről a leg­töb­bet cik­ke­zett a sajtó.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és Csuti úgy döntöttek, hogy nem a manapság trendi vonalat választják és nem egy világraszóló esküvőn teszik hivatalossá kapcsolatukat. Az egykori szépségkirálynő ugyanis szerette volna, ha születendő gyermekét nem menyasszonyként, hanem inkább feleségként hozhatná a világra.

Fotó: Keller Mátyás
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A polgári szertartáson és az azt követő ebéden mindössze 16 vendég vett részt, míg másnap a babaváró bulin 60 fő bulizott az ifjú párral. Edinának és Csutinak fontos, hogy Isten előtt is szentesítsék esküjüket, így terveik szerint hamarosan megtartják a templomi esküvőt is.

Liptai Claudia

Kétségtelenül Liptai Claudia nevéhez fűződik a 2018-as év legnagyobb szabású esküvője a magyar sztárvilágban. A népszerű műsorvezető hosszú évek boldogtalansága után végre révbe ért: kisebbik gyermeke édesapjával, Pataki Ádámmal idén júniusban mondták ki a boldogító igent.

Fotó: Szabolcs László

A szerelmesek igazi meghitt módon házasodtak össze egy mesebeli vidéken: versbe szedett szerelmi vallomást olvastak fel egymásnak, és kedvenc filmjük, a Csillagok Háborúja elemei is fellelhetőek voltak az esküvőn.

Antal Tímea

A tavaly decemberi szűk körű polgári szertartás után idén májusban templomban is házasságot kötött Antal Tímea és kedvese, Demko Gergő. A szerelmesek Erdélyben keltek egybe, igazi hagyományos szertartás keretein belül, így az előkészületekkel együtt az esküvő egy teljes héten át tartott.

Fotó: Szabolcs László

Szerdától szerdáig ünnepeltek, a barátok és az asszonyok rengeteget segítettek a takarításban, főzésben és a többi előkészületben. Az énekesnő és férje is nagy családból származik és rengeteg barátjuk van, így összesen 335 vendéggel ünnepelték az esküvőjüket. Bár ez a létszám magyar viszonylatban óriásinak tűnik, Erdélyben teljesen átlagosnak számít.

Eközben a címlapon

Weisz Fanni

Augusztusban a siket modell és szerelme, Hajmásy Péter pecsételte meg esküvővel az öt éve tartó kapcsolatukat. A szerelmesek mesebeli helyszínen mondták ki a boldogító igent: a dekorációhoz Fanni kedvenc filmje, az Alkonyat adta az ihletet. Az örömbe persze némi üröm is vegyült: Fanni nem hívta meg a menyegzőre egy családtagját sem, miután édesanyjával évekkel ezelőtt megromlott a viszonya.

Fotó: Markovics Gábor

Ágnes asszony meg is próbálta megakadályozni az esküvőt, ám nem sikerült, a fiatalok pedig a jelek szerint boldogabbak, mint valaha.

Harry herceg és Meghan Markle

Május közepén tartották az év legnagyszabásúbb esküvőjét, Harry herceg és Meghan Markle színésznő menyegzőjét. A pár a windsori kastélybeli Szent György kápolnában mondta ki a boldogító igent. Az esküvőn Meghan hercegné apja nem vett részt, ezért a Givenchy ruhába öltözött menyasszonyt Harry herceg édesapja, Károly herceg kísérte oltárhoz. A hagyományokhoz híven az esküvő napján II. Erzsébet királynő bejelentette, hogy Harry hercegnek adja a sussexi hercegséget, új státuszát pedig az esküvővel megkapta Meghan Markle is, aki így Őfelsége, a sussexi hercegné lett.

A hercegi pár nem késlekedett sokáig, már úton is van első gyermekük, akinek nemét csak a születése napján tudhatja majd meg a nagyközönség.