EZO

Húzz egy lapot! - Elárulja, milyen jövő vár rád, és mit kell tenned a boldogságért

Válassz egy lapot a három kártya közül, és nézd meg, mit üzen neked.
  • Szerző: Ripost

Az ősi tarot kártyák segítenek abban, hogy megtaláld a helyes utat, elérd a boldogságod, és ráláss életed fontos pontjaira. Nézd meg alaposan a lapokat, melyeket mutatunk. Ha úgy érzed, megszólít valamelyik, akkor olvasd el figyelmesen a jelentését és útmutatását, és engedd, hogy hasson rád!

Mutatjuk a kártyák értelmezését is! LAPOZZ!


1. XVII. - A Csillag

A távoli, messzi jövődet alapozhatod most meg. Ez a lap az új kezdet, az öröm lapja, a tisztánlátásé és a jogos reménykedésé. Bízzál önmagadban, a képzeletedben és abban, hogy megérzéseid helyesek. Engedd, hogy kikristályosodjon benned, mire is vágysz, és mérlegeld, vajon mindent megteszel-e ennek érdekében. A lap egy boldog, örömteli, sikeres változást ígér, engedd át magad a bizalomnak és a reménynek.

Mutatjuk a következő kártya jelentését is! LAPOZZ!


2. XVIII. - A Hold

Ez a lap a benned rejlő bizonytalanságot, a félelmeidet, a sötét gondolataidat jelképezi. Érzed, hogy fordulathoz érkeztél, nem látod még az utadat, rossz sejtelmek gyötörnek. Ne tarts attól, hogy szembenézz a félelmeiddel! Vizsgáld meg őket őszintén és alaposan: mitől is félsz pontosan, mi az, ami megriaszt, hol vannak lelkedben vagy életedben azok a területek, melyek aggodalommal töltenek el. Ezekből a felismerésekből tudsz építkezni! Ennek az alámerülésnek az eredménye lesz majd a felemelkedés és a pozitív fordulatok. Ne add fel a reményt, a sötétség után világosság, az éjszaka után nappal következik...!

Mutatjuk a következő kártya jelentését! LAPOZZ!


3. XIX. - A Nap

Igazi ragyogás a lap, melyet kiválasztottál. Megtestesíti az életörömöt, a bizakodást, a pompát, a boldogságot, az egészséget. Olyan frissesség és energia van most benned, annyira erős a teremtő erőd, hogy szinte bármire képes vagy. Vizsgáld meg, hogy mit is szeretnél elérni, hogy milyen terveket vágysz megvalósítani. És add át magad annak a melegségnek, melyet a Nap fénye áraszt rád. Emlékeztesd magad a napokban újra és újra, hogy ez a hatalmas erő és fény veled van most, melletted áll, és képes vagy általa megteremteni azt a harmóniát és boldogságot, melyről álmodoztál.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?