SHOWBIZ

Forr­nak az in­du­la­tok: fel­há­bo­rod­tak a nézők az Exat­lon győz­tese miatt

El­ké­pesztő iz­gal­mak után hétfő este baj­no­kot avat­ha­tott Palik László az Exat­lon­ban, ám a vég­ered­ménnyel nem ért egyet min­denki. Sokan úgy érzik, igaz­ság­ta­lan, hogy Kata nyert, mi­u­tán egy­szer már ki­esett a ver­seny­ből, nem­tet­szé­sük­nek pedig a kö­zös­ségi ol­da­la­kon adnak han­got.
  • Szerző: sv

Rengeteg nézőt vonzott a televíziók képernyője elé hétfő este az Exatlon Hungary szuperdöntője, amelyben Huszti Kata és Esztergályos Patrik vívott kemény csatát az idővel. A versenyben végül a 33 éves rögbijátékos, Kata győzedelmeskedett, így ő vihette haza a műsor fődíját, a 20 millió forintot, ám az eredménnyel sokak nem értettek egyet.

Fotó: TV2

A nézők szinte egymást tépik, mert a pénzügyi asszisztensként dolgozó lány szerintük már rég nem lett volna versenyben, ha Salander Dorinának orvosi utasításra nem kellett volna elhagynia a játékot. Úgy érzik, ez a döntés igazságtalan volt a finalistákkal szemben, hiszen Katán kívül másnak nem járt a második esély.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A látottak után én azt tartottam volna fair végjátéknak, ha lett volna egy női és egy férfi győztes 10-10 millió forint fődíjjal, mert bizony így keserű a szájíze, szerintem jogosan, a finalistáknak is

- fogalmazott egy felháborodott néző, akivel rengetegen értettek egyet, azonban rendre akadtak olyanok is, akik megvédték a Kihívók játékosát. Lapunk ezek után megkereste Katát, aki bevallotta, számított a rosszindulatú véleményekre, hiszen már a döntő előtt is kijutott neki belőle, de ezeket a megnyilvánulásokat próbálja figyelmen kívül hagyni.

"Sok visszajelzést kaptam már, jót és rosszat egyaránt. Úgy érzem, a negatív kritikákat nem a személyem váltotta ki, hanem magával a helyzettel elégedetlenek az emberek. Igazságtalannak és sportszerűtlennek érzik.

Ezeket igyekszem nem magamra venni, ugyanis abszolút nem tehetek róla, hogy én mehettem vissza a játékba. Kaptam egy második esélyt, és szerettem volna élni ezzel a lehetőséggel

- jelentette ki Kata.

Ha kíváncsi vagy, mit szól mindezekhez Esztergályos Patrik, akkor keresd a napilap szerdai számát az újságárusoknál!

Eközben a címlapon