SHOWBIZ

Szív­szo­rító: hát­rá­nyos hely­zetű gye­re­ke­ken se­gí­tene az Exat­lon győz­tese

Ha­tal­mas küz­del­mek után hétfő este ki­de­rült, ki az a já­té­kos, aki ha­za­vi­hette az Exat­lon Hun­gary fő­nye­re­mé­nyét, a 20 mil­lió fo­rin­tot. A Ri­post exk­lu­zív in­ter­jút ké­szí­tett a ver­seny győz­te­sé­vel, aki azt is el­árulta, mire költi a nye­re­mé­nyét.
  • Szerző: sv

Három hónap után, hétfő este győztest avathatott az Exatlon Hungary műsorában Palik László. A szuperdöntőben Esztergályos Patrik és Huszti Kata versenyzett, akiknek idegőrlő küzdelemben kellett bizonyítaniuk rátermettségüket, és szembe kellett nézniük legnagyobb ellenségükkel, az idővel. A emberfeletti küzdelemben végül Huszti Kata diadalmaskodott, ezzel pedig megnyerte a műsor fődíját, a 20 millió forintot. A pénzügyi asszisztensként dolgozó rögbijátékos a -nak beszámolt az élményeiről, és azt is elárulta, milyen célra fordítja a nyereményét. 

Fotó: Sulyok László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Elképesztően boldog voltam, mikor a Laci elmondta a számokat! Nem csak azért, mert én győztem, hanem azért is, mert a többiek is osztoztak az örömömben. Főleg Peti, aki annyira önzetlenül örült, hogy ez a pillanat egy életre beleégett a fejembe"- kezdte lapunknak Kata, aki még mindig nem tudta feldolgozni, hogy mi is történt vele valójában. Bár már két hete hazaért a forgatásról, csak a napokban került szóba, hogy mihez kezd a 20 millió forintos főnyereménnyel.

"Most kezdem felfogni, hogy mi is történt igazán. A pénznyereményre eddig nem is gondoltam, de bevallom, már tervezgetjük, hogy mi lesz a sorsa" - mondta Kata, aki a lehető legtöbbet szeretné kihozni a nyereményből. A 33 éves sportoló az édesanyját elvinné nyaralni, de rá és párjára is ráférne a pihenés, hiszen a szerelmesek már hat éve nem tudtak igazán kikapcsolódni. Ám nem csak saját magára költené a nyereményét Kata, egy jó ügy mellett szeretne kiállni.

"A párommal tervezünk már régóta az egyesületünknek egy saját rögbipályát. Nyilván arra nem látok sok esélyt, hogy ezt egyszerre megvalósítsuk, de kezdésnek nem rossz.

Viszont ami már évek óta a szívügyünk, hogy segítsük a hátrányos helyzetű, szegény sorsú gyermekek sportoltatását. Úgy hiszem, hogy ezzel a pénzösszeggel már el tudunk indulni ezen az úton

- árulta el Kata, aki szívesen fogad bármilyen ötletet, hogy mihamarabb meg tudja valósítani a célját.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap keddi számát az újságárusoknál!

Eközben a címlapon