INSIDER

Erre szá­míts: mu­tat­juk, mi­lyen lesz az idő­já­rás az ün­ne­pek alatt!

Vál­to­zé­kony lesz az idő: haj­na­lonta fagy is lehet, nap­köz­ben meg 20 fok meleg. Mikor le­gyen nálad ernyő, és mikor elég egy vé­kony pul­csi is? Kat­tints, és meg­tu­dod!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nagypénteken

Rövidebb-hosszabb napos időszakok is lesznek, csak helyenként lehet gyenge záporeső. Napközben megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 3 és 9 fok között valószínű. Az ország keleti felén több helyen is lehet talaj menti fagy. A legmagasabb hőmérséklet 14 és 20 fok között alakul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szombaton

Csak helyenként élénkülhet meg a légmozgás, de erősen megnövekszik a felhőzet, főként az ország déli felén várható eső, záporeső. A leghidegebb órákban 1-8 fok lehet, de talaj menti fagyra is számítani kell. Napközben 13-18 fokig melegszik fel a levegő.


Húsvétvasárnap

Hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt, elszórtan valószínű záporeső. Főként a Dunántúlon viharossá fokozódik a szél. A minimum 4 és 10, a maximumhőmérséklet 13 és 17 fok között valószínű.


Húsvéthétfőn

Több helyen megerősödik a szél. Emellett változóan felhős, többnyire gomolyfelhős lesz az ég napos időszakokkal, elszórtan záporokkal. Este nyugat felől növekszik meg erősen a felhőzet. A leghidegebb órákban 0-7 fok lehet, napközben 12-17 fokig melegszik fel a levegő – írja az MTI.

címkék: