HŰHA

Huj­ber Fe­ri­nek újabb ré­misztő for­du­la­to­kat ígér az új év

Mül­ler Rózsa meg­jó­solta a sztá­rok jö­vő­jét. A hölgy azt mondja, kü­lön­le­ges ké­pes­ség­gel szü­le­tett, így képes kár­tyák nél­kül is látni a jövőt.
  • Szerző: Ripost
Aki azt gondolja, hogy a jóslást meg lehet tanulni, az óriásit téved!

– vélekedik Müller Rózsa, aki már számos hazai sztárnak megjósolta a jövőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

A kérésére most belenézett néhány hazai híresség sorsába. Megtudtuk, mit tartogat a sors Hujber Ferinek, Berki Krisztiánnak, Hódi Pamelának, Liptai Claudiának és Majkának.

Rózsa azt mondja, különleges képességgel született, így képes kártyák nélkül is látni a jövőt. Sőt, akkor is meg tudja mondani valaki sorsát, ha személyesen nem is tartózkodik a helyszínen a jóslás ideje alatt.

Hujber Feri számára semmi jót nem tartogat az idei év

2017-ben Hujber Ferenctől volt hangos a sajtó, és Müller Rózsa szerint a 2018 sem hoz kevesebb botrányt, semmi jót nem ígér Hujber Ferenc számára a jövő.

Fotó: TV2

A jósnő szerint Hujber hazaköltözése után itthon is kap majd munkát, de a magánélete ismét rémisztő fordulatokat vesz. Rózsa szerint Ferit még mindig szereti felesége, Cynthia, de nem mer vele újból kapcsolatot kezdeni, mert fél a dührohamaitól. 2018-ban Ferit a jóslat szerint egy darabig foglalkoztatják majd a színházak, de később annyira zavart lesz, hogy már a rendezők sem akarnak vele dolgozni, mert gyenge az idegrendszere.

Eközben a címlapon

Berki Krisztián és Hódi Pamela soha nem szakadnak el egymástól

Hódi Pamela és Berki Krisztián sokadik próbálkozás után sem tudták megmenteni kapcsolatukat és tavaly végleg különváltak, viszont kislányukat, Berki Natasa Zselykét továbbra is közösen nevelik. Müller Rózsa szerint a Berki-Hódi páros a látszat ellenére soha nem fog teljesen elszakadni egymástól.

„Berki Krisztián nem az, akinek mutatja magát, ő egy nagyon komoly ember, de elszórakozza az életét. Pamelával többször is kibékülnek majd az év folyamán, mert ott van a gyerek, aki őket mindhalálig összeköti. Ez a két ember nem egyszerű eset, mert mindketten nagyon el vannak telve saját maguktól, de soha nem fognak végleg elszakadni egymástól.” – mondta el Müller Rózsa.

Liptai Claudia és Pataki Ádám kapcsolata nem tart majd örökké

Liptai Claudia az utóbbi időben boldogabb, mint valaha. Nemrég született meg kisfia, Marcell, és hamarosan férjhez megy gyereke apjához, Pataki Ádámhoz. Müller Rózsa szerint azonban ez a boldogság sajnos nem tart majd örökké!

Fotó: Markovics Gábor

„Liptai Claudia kapcsolata Pataki Ádámmal hosszú ideig fog tartani, de nem örökké, mert mindketten nagyon energikusak. Claudia nagyon férfias természetű, hiába szép nő, de amikor megszólal, abból látni, hogy nagyon határozott, és ezt nem minden férfi tűri el. Sajnos Pataki Ádám sem fogja. Akármilyen sikeres egy nő, egy kapcsolatban egy férfival szemben mindig engednie kell, mert ha nem, az a kapcsolat végét okozhatja.  A férfiak nem tűrik el, ha irányítani próbálják őket egy kapcsolatban.”

Majka csak Magyarországon lehet sikeres

Majka korábban többször azt nyilatkozta, hogy szívesen kezdene új életet Amerikában. A műsorvezető nagyon jól tud pókerezni, szakkommentátori feladatokat is vállalt televíziós és zenei karrierje mellet, így nem csoda, hogy kipróbálná magát külföldön is. Müller Rózsa szerint azonban Majka nagy sikereket csak Magyarországon érhet el.

„Majka és Dundika nem beszélnek annyira idegen nyelveket, hogy hosszabb időre külföldre tudjanak költözni. Nem ismerik őket Amerikában, így sikereket csak itthon tudnak elérni. Nem látom azt, hogy külföldön is annyi pénzt tudnának keresni, mint amennyi itthon megilleti őket” - vélekedett a jósnő.