FÜLES

Fe­le­sége dobta fel a fü­vező ma­gyar szí­nészt?

Ren­ge­teg a kér­dő­jel Huj­ber Feri drog­ügye körül, ám az biz­tos, hogy hó­na­pok­kal ez­előtt kény­sze­rí­tés miatt kez­dett nyo­mozni a rend­őr­ség, majd nyo­mo­zók lep­ték el a szí­nész szent­end­rei ott­ho­nát, ahol fél gramm ma­ri­hu­á­nát fog­lal­tak le.
  • Szerző: Buster

Mindenki tudta, hogy Hujber Feri balhés életet él, de eddig soha még utalást sem tett arra, hogy akár csak egyszer is kipróbálta volna a növényi drogot. Éppen ezért csak kevesen sejthették, hogy otthonában egy szelencében marihuánát tart, amit saját bevallása szerint arra használ, hogy esténként könnyebben el tudjon aludni.

Tudták a zsaruk, mit kell keresniük
Tudták a zsaruk, mit kell keresniük

A rendőrök nemrég házkutatást tartottak a színész házában, és a kényszerítési ügyből – amelyről elsőként a számolt be – egy csapásra drogügy lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pusztán a véletlen műve lenne, hogy a rendőrök éppen egy olyan esti veszekedéshez érkeztek ki, amikor a drogteszt is pozitív eredményt mutathatott Hujbernél?

Könnyen elképzelhető, hogy éppen Cynthiánál telt be a pohár, és az ő félelme, haragja vezethetett odáig, hogy elárulja a rendőrségének, hogy férje tiltott szert fogyaszt. Aligha lepődnénk meg azon, ha így történt volna, hiszen régóta tudni lehet, hogy a házaspár viharos életet él, gyakoriak a veszekedések a családban.

Felesége juttathatja rács mögé?
Felesége juttathatja rács mögé?

A napilap szerdai számából az is kiderül, miért dönthetett úgy a színész felesége, hogy a drogról is beszél a rendőrségnek.