HŰHA

Ki­me­ne­kült a Mok­ká­ból Huj­ber Feri

Nin­cse­nek sza­vak arra, amit Huj­ber Feri pro­du­kált kedd reg­gel a Mokka stú­di­ó­já­ban. Gya­kor­la­ti­lag össze­vissza be­szélt, és azt sem hal­lotta, hogy a mű­sor­ve­ze­tők meg­pró­bál­ták vissza­rán­gatni a va­ló­ságba.
  • Szerző: Buster

Hétfő reggel óta mindenki Hujber Feriről és a mokkás szerepléséről beszél. Állította ugyanis, hogy Jézust nem feszítették keresztre, illetve helyette egy 10 éves kisfiú halt meg egy érthetetlen és zavaros baleset következtében. Azt hittük, ezt már nem lehet fokozni, de Hujber ma visszatért a TV2 reggeli műsorába, és megtette.Tulajdonképpen nem is figyelt a vele szemben ülő műsorvezetőkre, akik igyekeztek kontroll alatt tartani vendégüket. A színész összevissza ficánkolt, és érthetetlen dolgokról beszélt.

Nagy a baj
Nagy a baj
Fotó: Markovics Gábor

Szóba hozta Orbán Viktort, a szerecsen és egyéb királyokat, illetve a közelgő Eurovíziós Dalfesztivált, ahol szerinte feltűnik majd "Totova" mint a föld anyja, Majka mint műsorvezető, Palya Bea és Mező Misi egy gyermekkel.Pachmann Péter egy ponton leállította a beszélgetést, és elküldte a láthatóan zavart Hujber Ferencet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?