HŰHA

Ismét ve­szély­ben Huj­ber Feri élete

Még min­dig sokan mo­so­lyog­tak Huj­ber Fe­renc sok­koló sze­rep­lé­sén, pedig meg­le­het, hogy nagy a baj, és ko­moly men­tá­lis prob­léma hú­zó­dik meg a hát­tér­ben, amely akár az éle­tét is ve­szé­lyez­tet­heti.

A szakember szerint komoly mentális problémákra is utalhat Hujber Feri mokkás viselkedése, így időszerű lehet családja részéről a segítségkérés.

Gúny vagy baj?
Gúny vagy baj?
Fotó: TV2

"A rokonok szerepe jelentős egy ilyen esetben.Ha valaki zavarodottan viselkedik, egyik napról a másikra kifordul önmagából, a környezetében élők ösztönösen segítséget kérnek, hogy megmentsék az illetőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Amennyiben valóban mentális problémáról van szó, a beteg egy sajátos világba kerül, a külvilágra szinte nem is reagál.

Óvatosan kell kezelni a konkrét esetet, mert egy hétköznapi embert, de akár egy műsorvezetőt is könnyen meg lehet vezetni és nincs kizárva, hogy az alany csak egy kis figyelemre vágyik" 

– árulta el Makai Gábor klinikai szakpszichológus.

Szerettünk volna, több szemszögből megvizsgálni az esetet ezért dr. Takách Gáspár addiktológus és pszichoterapeuta véleményét is kikértük. A szakembertől megtudtuk: egyes drogok, okozhatnak Feriéhez hasonló magatartást.

Két értelmetlen interjút adott
Két értelmetlen interjút adott
Fotó: TV2

Szikora Róbert is megszólalt a témában, aki vallásos emberként nem tudta szó nélkül hagyni  Feri ámokfutását. Hogy mit gondol a színészről és mit tesz érte?

Eközben a címlapon

Kiderül a napilap csütörtöki számából!