HŰHA

Már gye­rek­ként is vol­tak gond­jai Huj­ber Fe­ri­nek

Meg­aláz­ták, meg­ver­ték, kény­sze­rí­tet­ték, az ágyába vi­zel­tek - Huj­ber Feri sze­mé­lyi­sé­gét már gye­rek­ként sem tud­ták el­fo­gadni tár­sai.
  • Szerző: Buster

A elsőként számolt be arról, hogy kiszállt a szentendrei rendőrség Hujber Feri és felesége, Cynthia lakásához. A nyomozók kényszerítés alapos gyanúja miatt vizsgálódnak. Azt sokan tudták már, hogy Ferivel jó ideje gond van, hiszen nemrég ország-világ előtt zavartan állította: Jézus él, ám azt eddig csak sejteni lehetett, hogy ennek az állapotnak a családja is elszenvedője.

Egy életen át cipeli a lelki sebeket
Egy életen át cipeli a lelki sebeket
Fotó: Markovics Gábor

Felmerül a kérdés: mi történt Ferivel? A szakemberek azt mondják, a gyerekkorában érdemes keresni a megoldást. A színész négy éve terápiás kezelésnek is alávetette magát annak érdekében, hogy képes legyen elfeledni, vagy legalább feldolgozni mindazt a gyötrelmet, amit kiskamaszként az iskolában, majd később fiatal felnőttként kellett elszenvednie.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A családapának több segélykiáltása is volt… A pénteki számában szakember beszél arról, miként hat egy emberre, ha éveken át folyamatosan megalázzák.