HŰHA

Ag­gasztó hírek de­rül­tek ki Huj­ber Fe­renc­ről, így él most a szí­nész

A bot­rá­nya­i­ról el­hí­re­sült sztár­nak nem jött be a kül­földi élet: itt­honi kol­lé­gá­i­val meg­sza­kí­totta a kap­cso­la­tot, és kül­ső­leg is nagy vál­to­zá­son ment ke­resz­tül.
  • Szerző: ripost

Hónapok óta ismét Magyarországon él Hujber Ferenc, ám a hírek szerint sincs jól.

A színészt egy budapesti aluljáróban látják szinte mindennap, de ő láthatóan egyáltalán nem keresi a reflektorfényt, ráadásul nincs jó formában: a szemtanúk szerint megőszült és lesoványodott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

"Már nem vagyok közszereplő. Élek, minden rendben van velem, de ne keressenek. Nem érdekel már semmi" - mondta a Story magazin munkatársának, majd bontotta a vonalat.

Pedig egy éve még biztatóak voltak a jelek, úgy tűnt, hogy elfelejtve a régi botrányokat, végre új életet kezdhet. Kanadába költözött, és egy ideig kiegyensúlyozottnak tűnt a színész élete, valami mégsem működött

Néhány hete ráadásul kiderült, hogy hivatalosan is elváltak feleségével, Cynthiával, aki hónapok óta boldog párkapcsolatban él egy másik férfivel.

Most úgy tűnik, semmi nincs rendben Hujber körül, aki nemcsak a nyilvánosságot kerüli, hanem az összes színészkollégájával is megszakított minden kapcsolatot. 

Eközben a címlapon