HŰHA

Kül­földre köl­tö­zött: bör­tön elől me­ne­kült Ka­na­dába Huj­ber Fe­renc!

A szí­nész nem fi­zette be a bír­sá­got, így bár­mi­kor fog­házba ke­rül­hetne, ám ő el­tűnt az or­szág­ból.

Nagy bajba kerülhet Hujber Ferenc, miután kiderült, hogy hetekkel ezelőtt teljes titokban Kanadába költözött. A színész már régóta tervezte, hogy külföldön próbál szerencsét, ám amikor legutóbb erről beszélt a nyilvánosság előtt, még nem indult ellene büntetőeljárás, és a családja is egyben volt.

Fotó: Markovics Gábor

Azóta azonban zátonyra futott a házassága, felesége pedig nem ad számára újabb esélyt. Felmarkolta hát a Valami Amerika 3. részéért kapott pénzt, és Vancouverbe költözött. Szakmai berkekben ráadásul nyílt titok, hogy Hujbernek esze ágában sincs hazatérnie.

EZT OLVASTAD MÁR?
Biztos vagyok benne, hogy úgy tervezi, ő már nem tér haza Magyarországra

- árulta el a Blikknek egy informátor. 

Az állításnak biztosan van valóságalapja, ugyanis a lap megtudta, hogy a színész már a színházi szerepeit is visszaadta.

"Hujber Ferenc az év elején jelezte, hogy ősztől nem vállal több munkát, mert Kanadába költözik" - mondta Venyige Sándor, a Veres1Színház művészeti vezetője. Legutóbb augusztus 18-án láthatták őt a magyar nézők.

Hujber ellen áprilisban indult eljárás: először kényszerítés bűntettével vádolták, majd könnyű testi sértéssel, melynek elszenvedője a felesége, Cynthia volt.

Eközben a címlapon

Drogbirtoklás miatt 322 ezer forintos bírságot is kapott, ám mivel ezt az összeget nem fizette be időben, bármelyik pillanatban fogházbüntetésre változhat a pénzbüntetés.