SZTÁRDZSÚSZ

Húga miatt sa­nyar­gatja magát Gás­pár Eve­lin

Élet­mód­vál­tás­sal kezd­ték a nya­rat Gás­pár Győző lá­nyai. Kő­ke­mény di­é­tá­val sze­ret­nék el­tün­tetni a fe­les­le­ges ki­ló­kat.
  • Szerző: BDF

„A magyar celebeknél láttam ezt az újfajta diétát. Ez egy több fázisból álló fogyókúra. Virággal most az elsőben járunk” – kezdte a -nak Gáspár Evelin, aki azt is elárulta, testvérét segítve kezdett bele a fogyókúrába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A húgommal, Virággal együtt kezdtem el. Ő is súlyfelesleggel küszködik, és főleg neki szeretnék azzal segíteni, hogy betársulok mellé.

Folyamatosan húzzuk, erősítjük egymást. Így talán könnyebben tudja majd ledobni a felesleges kilókat” – mesélte Győzike nagyobbik lánya, aki még tíz kilótól szeretne megszabadulni.

„Voltam egy orvosi felmérésen, ahol megnézték, mennyi még a felesleges zsír a bőröm alatt. Most, hogy pontosan tisztában vagyok ezzel, azt is tudom, mennyit kell leadnom. Tíz kilót szeretnék ledobni magamról.

Egyébként meg a folyamatos diétázás mentálisan erősít engem. Így könnyebben elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok. Bár teljesen sohasem leszek elégedett magammal.