HARCÉL

Elá­rasz­tot­ták a tá­mo­gató üze­ne­tek Orbán Fa­ce­book-ol­da­lát

A csa­lás­sal el­fo­ga­dott Sar­gen­tini-je­len­tés kap­csán Eu­rópa több or­szá­gá­ból is írtak a ma­gyar kor­mány­fő­nek olyan em­be­rek, akik sze­rint jó úton jár, és sok erőt kí­ván­tak neki a to­vábbi harc­hoz...
  • Szerző: WM

A világ minden tájáról elkezdtek özönleni a hálás és bátorító kommentek a Sargentini-jelentés megszavazása után a magyar kormányfő Facebook-oldalára. Sokan írtak Lengyelországból és Németországból, de több üzenet érkezett a tengerentúlról is. Az európai kommentelők közül sokan leírták, mennyire szenvednek a tömeges migrációtól és kitartást kívántak Orbán Viktornak az EU migránsbarát politikusai elleni harcban…

Hedi Ritter: A történelem az Ön oldalán áll, Orbán Viktor, kérjük, maradjon erős! Sok szeretettel Ausztriából!)

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Carmen Silvia Gallo Muniz: 

Orbán úr! Sok ember az én hazámból, Uruguayból és szerte a világon Önt és az Ön országát támogatja. Hajrá, Orbán úr! Hajrá!

Marco Vogt: Legmélyebb tiszteletem Németországból, Orbán úr! Nagyra értékelem az erős és egységes Európáért tett erőfeszítéseiért, és hogy megvédi a kontinenst az tömeges illegális migráció és a növekvő iszlám befolyás ellen. Köszönöm, és kitartást kívánok!

Orbán Viktor az Európai Parlament plenáris ülésén kedden.
Orbán Viktor az Európai Parlament plenáris ülésén kedden.

Jan Novak: Köszönjük, Orbán Úr, köszönjük, Magyarország! Üdvözlet Csehországból!

Peter Robic: Maradjon erős, és ne adja fel a harcot a hülye EU vezetői ellen… Védje meg az embereket… Minden vezetőnek azt kellene tennie, amit ön tesz!!

Eközben a címlapon

Tomas Brichacek: 

Nagyszerű beszéd volt ez a mai! A legjobbakat kívánom Csehországból, ahol rengeteg támogatója van.

Jaromír Zeleznohorsky: Maradjon erős! Magyarország még várjon a menekültek befogadásával. Néhány éven belül rengeteg német menekült lesz, akiknek el kell hagyniuk a hazájukat… Szóval kérem, hagyja meg a szabad kapacitásait a valódi és hálás menekülteknek.

Arkadiusz Miroslaw Brysak: Minden rendben lesz, Lengyelország velünk marad, a nagymamám Budapesten született, a másik nagymamám életét pedig magyar katonák mentették meg a varsói felkelés idején…

Orbán Viktor az Európai Parlament plenáris ülésén kedden. (Fotó: MTI)
Orbán Viktor az Európai Parlament plenáris ülésén kedden. (Fotó: MTI)
Fotó: MTI

Markus Hensel: Gratulálok az állásfoglalásához a kib…tt EU-ban. Azt kívánom, hogy bárcsak több országnak lenne olyan hazaszerető kormánya, mint Magyarországnak, Lengyelországnak vagy Olaszországnak. Kérem, maradjon következetes az alkoholista („Isiászom van”) Juncker és a szövetséges diktátoraival, Merkellel és Macronnal szemben.

Feola Moreno: Orbán Viktor úr, én olasz vagyok és el kell szenvednem az afrikai iszlám agresszióját, és egyes honfitársaim árulását, ami nagyon fáj nekem. Ne engedjen be Magyarországra egyetlen megszállót sem. A magyarok jó emberek! 

Mariusz Cwik: Tiszteletem! Maradjon csak hű az elveihez, miközben küzd a marxista demagógiával és megvédi az országát és népét. Előbb-utóbb az Európai Unió csak egy rövid bekezdés lesz az emberiség történelméről szóló könyvekben. Üdvözlet Lengyelországból.

Valentino Desman:  

Orbán úr, köszönet azért, hogy megvédi a közös értékekeinket! Üdvözlet: Horvátországból)