SZTÁRDZSÚSZ

Hosszú ma­gá­nyos­ság után újra sze­rel­mes a ma­gyar sztár­anyuka

Osz­ter Ale­xandra egye­dül­álló anya­ként so­káig nem ke­re­sett ma­gá­nak párt, ki­lenc hó­napja azon­ban rá­ta­lált a bol­dog­ság.
  • Szerző: MMB.

Oszter Sándor és felesége évtizedek óta kiegyensúlyozott házasságban élnek, ám lányuknak a jó példa ellenére sem adatott meg ez a boldogság. Oszter Alexandra ugyanis évekkel ezelőtt elvált kisfia édesapjától, sokáig pedig nem is vágyott új kapcsolatra – árulta el a Story magazinnak.

Harmincöt évesen az ember már kellő tapasztalattal rendelkezik. Én már csak azért sem kerestem párt, mert egyedül is jól éreztem magam. Nincs olyan, hogy hátrányos helyzet. Vagy talál valaki új társat magának, vagy nem. Ezeket a sors úgyis elrendezi.

"Öt gyerekkel sem kötelező egyedül maradni" – jelentette ki a színésznő, aki szerint egy szerelmes férfi útjába semmi nem állhat.

Oszter Alexandra kilenc hónapja boldog kapcsolatban él. (Fotó:Facebook)
Oszter Alexandra kilenc hónapja boldog kapcsolatban él. (Fotó:Facebook)
Ha egy férfi igazán szereti a nőt, akkor a gyerekét is szeretni fogja. Az pedig, hogy a gyerek elfogadja-e az új társat, leginkább a szülőn múlik.

"Én ebből a szempontból roppant szerencsésnek mondhatom magam" – nyilatkozta Alexandra,aki kilenc hónap után még nem költözött össze új szerelmével.