TÜZELŐÁLLÁS

Hosszú Ka­tinka val­lo­mása: így vál­to­zott meg az élete Tusup nél­kül

A há­rom­szo­ros olim­piai baj­nok nem élte meg ku­darc­ként a sza­kí­tást, ami csak erő­sebbé tette. A rész­le­tek­ről vi­szont még nem tud be­szélni.
  • Szerző: HBK

Hosszú Katinkával készített interjút a Nők Lapja, amiben az Iron Lady elárulta, miként változtatta meg a Shane Tusup-pal való szakítás.

Hosszú Katinka úgy érzi, erősebb lett, mióta szétment a házassága
Hosszú Katinka úgy érzi, erősebb lett, mióta szétment a házassága
Fotó: Keller Mátyás

A beszélgetésben Katinka elmondta, a legrosszabb helyzetből is képes tanulni, felállni a padlóról. Tavasszal viszont időre volt szüksége ahhoz, hogy rendbe tudja tenni a lelki dolgait.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ha örvénybe kerül az ember, és kapkodni kezd, csak belegabalyodik, az egyetlen kiút, ha hagyja magát lerántani a mélységig, és onnan más irányba elrúgja magát. Ezt tettem. Mi más választásom volt?” – idézi a Lokál az úszóklasszist, akiről az édesapja is őszintén nyilatkozott.

Korábbi férjével és edzőjével, az Egyesült Államokba visszaköltözött Shane Tusuppal való kapcsolatáról még nem tud beszélni, egyszer – mások okulására – mindent elmond róla. Azt azonban határozottan állítja, hogy nem kudarcként élte meg a szakítást, több lett a házasság és a válás által is. Mint mondta:

Az a szegény, törékeny bajai kislány legalább erősebb lett.