OLDALVONAL

Vá­rat­lan for­du­lat Hosszú Ka­tinka és Shane Tusup kap­cso­la­tá­ban

Eny­hül a hetek-hó­na­pok óta tartó vi­szály, újra egy cé­lért dol­go­zik a sztár­pár?
  • Szerző: vav

Van remény, hogy rendeződik Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata - legalábbis a munka terén. A háromszoros olimpiai és hétszeres világbajnok úszócsillag és amerikai edző-férje házassága még mindig válságban van, hetek óta külön élnek, a szakmai viszonyuk azonban kezd újra szorosabbá válni - jelentette a Blikk.

Újra Tusup útmutatásával edz?
Újra Tusup útmutatásával edz?
Fotó: MTI
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lap "uszodai pletyka szintjén" úgy értesült, hogy ismét együtt, Tusup irányításával készülnek. De ami biztos, hogy a sportoló a nemrég az év trénerének választott férje útmutatását követi.

Továbbra sem biztos, hogy Tusup marad Hosszú Katinka edzője
Továbbra sem biztos, hogy Tusup marad Hosszú Katinka edzője

Ettől függetlenül továbbra is bizonytalan, hogy Tusup marad-e Katinka edzője, mindenesetre most az amerikai szakember segíti klasszisunk felkészülését. A lap szerint Hosszú csak a múlt hét elején kezdte meg a medencés edzéseket, ezért sem indult el a hét végi antwerpeni versenyen,amelyen az elmúlt években remekelt. Csakúgy, mint a luxemburgi Euro Meet viadalon is, amelynek szervezői hiába építették rá a péntektől vasárnapig tartó rendezvényük népszerűsítését - végül kénytelenek voltak Hosszú Katinkát kivenni az indulók listájáról.