OLDALVONAL

Fo­lyik a ta­lál­ga­tás Hosszú Ka­tinka körül: Tény­leg Ame­ri­ká­ban van?

Óri­ási a csend Hosszú Ka­tinka körül. Míg férje Bu­da­pes­ten tartja az edzé­se­ket, a baj­noknő szó sze­rint el­tűnt a nyil­vá­nos­ság elől. Nem tudni hol, kivel, s mivel tölti az ide­jét.
  • Szerző: SK

Néhány hónapja még Hosszú Katinkának minden lépéséről tudtunk. Szó szerint tudtuk, hogy zajlik az élete, mikor mit csinál. Amióta válságba került házassága Shane Tusuppal, azóta Katinka eltűnt a nyilvánosság elől. Ami biztos vele kapcsolatban, utoljára Bajáról jelentkezett be karácsonykor, illetve információk szerint onnan külföldre utazott. Adódik a kérdés, hova?

Voltak, akik egy Zürich felé tartó repülőgépen látták, de nehezen hihető, hogy Svájcban lenne. Hosszú mindig is híres volt arról, hogy sosem áll a le az edzésekkel. Kérdés, hogy a tréningeket férje utasításai nélkül is elvégzi-e. Január elején általában Amerikában készül, volt, hogy Floridában köszöntötte az új évet, tavaly pedig Tusup szüleinél, San Franciscóban úszott. Nem kizárt, hogy ezúttal is Amerika felé vette az irányt, de arról nincs hír, hogy ott egy versenyen is elindult volna. Persze az is lehet, hogy Katinka egyáltalán nem utazott külföldre, s karácsony óta Baján van, s az ottani 25 méteres medencében edz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megkerestük az úszószövetséget, ahonnan azt az információt kaptuk, ha lesz is Hosszúnak mostanában versenye, arra legkorábban január végén kerülhet sor.